MARIMEKKO OIVA KESTIT JA UUDET VÄRIT ALESSA

Moi! Muistatteko Stockmannille yksinoikeudella suunnitellut marimekon Oiva kestit astiat, joita myytiin keltaisena muutama vuosi sitten? Itse ostin silloin muutamat ja harmittelin kun nehän loppuivat sitten alta aikayksikön ja niitä myytiin huuti.netissä nelinkertaisella hinnalla.

No nyt on tullut oikeastaan vielä ihanempi versio näistä nimittäin vaaleanpunaiset! Nämä sopivat tosi kivasti myös niiden musta/valko/vaaleanpunaisten marimekon kuppien kanssa! Ja toki muidenkin siirtolapuutarha astioiden kanssa. Nämäkin ovat yksinoikeudella Stockmannille tehty, eli näitä ei saa muualta. Veikkaan, että menevät nopeasti, sillä ovat nyt tämän kuun kanta-asiakas alessa!

Nappaahan äkkiä omasi, jos näitä halajat. Kanta-asiakas alennus näkyy suoraan ostoskorissa kun kirjaudut ensin sisään. Myös netistä voi liittyä kantikseksi ja tuon alen saa sitten heti käyttöönsä. Kanta-asiakasalennuksessa olevat astiat löytyy kätevimmin täältä. Oiva kestit löytyy kun selaa pikkaisen tuota linkin sivua alemmas, alessa on myös sukat makkaralla lasit.

Saat myös ilmaisen postituksen syöttämällä kassalla koodin SUMMER5
Tästä kauppaan!

*sis mainoslinkin

  • Henna/Oh my white
    2.6.2016 at 09:53

    Ihastelin näitä juuri Stockmannin kesäkuun kantislehdessä! Erityisesti tuo pyöreä lautanen houkuttaisi…

Lue lisää