RiiKessä on ale!

Juttelin bloggareiden tapaamisessa Metsolassa blogin Riitan kanssa, joka häärii myös RiiKe-brändin takana. Itse olenkin joskus ihastellut RiiKen paperisia isoja tähtiä, jollaiset aion ehdottomasti hankkia uuden kotimme isoihin olohuoneen ikkunohin jouluksi.

Riita kysäisi haluaisinko meille muutaman RiiKe tuotteen ja nämä kun ovat niin omaan makuuni sopivia, suostuin tietysti. Ihana paketti saapuikin meille viime viikolla ja siellä oli monia kivoja juttuja, jotka ovat muutes kaikki alessa RiiKen verkkokaupassa!

Paketissa oli tuo kiva plussat juliste, mikä sopii hyvin meidän Pia Wallenin cross blanketin kaveriksi. Joudun tästä lähtemään kohta kehysostoksille, mutta nappasin näistä korteista ja printistä kuvan nyt meidän seinällä ilman kehyksiä.

Noita pieniä rusettirasioita löytyy kahdessa värissä ja ne ovat hauskoja sisustuksessa ihan sellaisenaan tai niitä voi käyttää esimerkiksi lahjapakettina. Noita tarjoulualustoja löytyy kahdessa värissä ja kahta kokoa. Alustoissa on sama kiva rusettiprintti mitä löytyy pikkupaketeista ja noista korteista.

Asuntomessuilla RiiKen kalenteri ainakin vilahti yhdessä kohteessa ja tämän mustavalkoisen kalenterin voi tosiaan ripustaa joko seinälle tai laittaa nojaamaan vaikkapa hyllylle.

Mustavalkoiset tarjoulualustat käyvät hyvin esimerkiksi kattaukseen noiden marimekon siirtolapuutarha astioiden kanssa! Käykäähän tutustumassa RiiKe kauppaan mikäli se ei ole vielä teille tuttu! Ensi viikolla jatkan asuntomessupostauksia ja kirjoittelen myös meidän talopaketista vähäsen.

*RiiKe tuotteet saatu

    Lue lisää