STRIPES STRIPES

Mulla on paha ongelma hankkia aina raidallisia vaatteita. Raidat, ne vaan jotenkin iskee vuodesta toiseen. Etenkin kesällä raidat ovat kestosuosikki, mutta kieltämättä kaapista saisi joskus kaivaa päällensä jotain muutakin kuin sitä vaakaraitaa.

Anyway, tässä yksi kesän suosikeista, ellokselta saatu EDC:n paksu raidallinen neule. Ei yhtään liikaa kun ulkona on asteita reilut +10. Brrr, mikä kesä?

Instassa postasinkin kuvan (@kaikkimitaolen) missä pohdin mitä tälle mun tukalleni tekisin. Ensi viikolla pitäisi mennä parturiin ja pohdin leikkaisinko aivan lyhyeksi, vähän vaan lyhentäisin vai antaisinko kasvaa. Mitä te olette mieltä?

Ai juu, Babyshopilla alkoi juuri Vip sale ja siellä valikoituja tuotteita -30% alennuksella. Ale ei ole vielä avoin kaikille, mutta löydät sen täältä ja alen saat syöttämällä koodin SUMMERVIP

*sis mainoslinkin

  • Anonyymi
    7.6.2016 at 13:42

    Mulla ihan sama "ongelma", aina kaupassa tartun ekana raidallisiin paitoihin. Viimeksi seurana ollut teinityttäreni huokaisi syvään ja totes, että sulla on äiti jo monta tollasta paitaa kotona!!! Paita jäi silläkertaa kauppaan…

  • Sara // housefive
    7.6.2016 at 14:27

    Ihana asu. Mä pitäisin ton pituuden ja leikkaisin otsiksen, mikä sopii sulle tosi tosi hyvin. En ole niin epäsymmitrisien leikkausten ystävä eli pitäisin pitkänä. Toi neule on kyllä ihana. T. just päällä raitamekko ja ainut Dublinin ostos on raitapaita 😀

Lue lisää