TASARAITAPAIDAN UUSI MALLI JA -40% ALEKOODI

Marimekon tasaraitapaitoja ei hetkeen ole kaapissani näkynyt, mutta tämä uusi malli oli niin hauska, että päätin kokeilla. Tässä on vähän leveämpi malli, vajaamittaiset hihat ja edessä taskut. Oikein kiva peruspaita siis ja laatuhan näissä on tosi hyvää. Tämä kappale löytyi marimuksun aleostosreissulta täältä.

 Paita&laukku: Marimekko // Housut Selected Femme // kengät Vagabond // aurinkolasit Ray-Ban

Tämä sopii kivasti vähän rennompien housujen kaveriksi ja kaivoin kaapista nämä Selected Femmen löysät ja ohuet housut. Nämä ovat kanssa tosi kivat kesähousut. Marimekon nahkainen matkuri on luottokassi silloin kun pitää kantaa vähän enemmän tavaraa mukana.

Loppuun vielä pari alevinkkiä. Ellokselta saa nyt kalleimmasta tuotteesta -40% alennuksen ja koskee myös merkkituotteita. Alen saa niin vaatteista, kengistä, asusteista, kodintekstiileistä, valaisimista, tapeteista ja matoista. Tuolla on kivoja merkkejä mm Birkenstock, i dig denim, converse, adidas, ferm livig, bloomingville ja paljon muuta! Tästä pääset hyödyntämään koodin ja alen saa tosiaan koodilla 335474.

Tämä koodi on voimassa 19.6.2016 saakka ja ale näkyy taas siirryttäessä kassalle.

Kannattaa kurkata myös Booztin kesäale, mistä voi tehdä hyviä löytöjä niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Ale löytyy täältä.

*sis mainoslinkin

 • Anonyymi
  16.6.2016 at 05:48

  Tosi kivan näköinen paita, mutta mun täytyy sanoa, että Marimekon hinnat ovat kivunneet kyllä niin ylös, että oma kipuraja ylittyy. Valitettavasti 🙁

  Rose

  • Sini
   22.6.2016 at 10:54

   Kannattaa tsekata marimekon ale nyt, sieltä saa alehinnoista vielä 20% lisäalea tän päivän!

 • Aurinkokujalla
  16.6.2016 at 15:24

  Kivat vaatteet sulla. Ja hyvät alennukset.
  Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

Lue lisää