KURKISTUS SEINÄJOEN ASUNTOMESSUILLE

Aikaisemmin kirjoittelin muutamasta asuntomessujen suosikkikohteestani, joissa molemmissa oli aika paljon käytetty mustaa väriä. Messuilta löytyy tänäkin vuonna jokaiselle jotain ja paljon oli myös niitä vaaleita ja maanläheisiä värejä.

Tässä kamerastani muutama poiminta näistä vaaleammista sisustuksista. Myös ihanaa sinistä näkyi useammassa kohteessa ja lisäksi aika paljon myös puuta. Itse menenkin torstaina tutustumaan loppuihinkin kohteisiin ja odotan ainakin innolla näkeväni Timberwisen kalanruotoparketin livenä, sitä kun olemme miettineet meidänkin tulevaan kotiimme.

Palailen siis loppuviikosta vielä lisämateriaalilla ja postailen varmasti taas vähän kattavemmat esittelyt muutamista suosikeistani. Meinaatteko muutes kesällä mennä käymään messuilla?

    Lue lisää