PRINSESSA ARVONNAN VOITTAJA

Viime viikolla laitoin blogissani käyntiin Hasbron sponsoroiman Disney arvonnan ja nyt on aika julistaa voittaja! Oli hauska lukea kommenteista teidän omia prinsessasuosikkeja ja varmasti monella nämä klassiset sadut ovat kuuluneet omaankin lapsuuteen.

Itse tykkään edelleen katsoa piirrettyjä ja on kiva, että näistä vanhoista klassikoista tehdään uusia versioita. Nythän tulee elokuviin ihan leffaversio kaunottaresta ja hirviöstä, se on pakko mennä kyllä katsomaan. Muistaakseni se tulee tosin vasta ensi vuonna.

Vaikka prinsessa puhekielessä on usein viittaus hienohelmaan, on se noissa Disnayn saduissa monesti ihan päinvastainen tyyppi. Rämäpää, rohkea, usein kyllä tosi kaunis, mutta hienohelma ei kyllä laisinkaan. Täytyykin viikonloppuna verestää muistia parilla klassikolla ja katsoa lasten kanssa joku Disneyn satu pitkästä aikaa!

Ja tosiaan, se arvonnan voittaja!

Arpaonni suosi seuraavaa kommenttia ja voittajalle lähtee kaksi Disneyn nukkea matkaan!
Peppi
Prinsessa Ruusunen oli minun suosikkini lapsena.

peholapp(at)uusikaupunki.fi

Laitan voittajalle vielä tänään sähköpostia. Tämä päivä meni asuntomessuilla kierrellessä ja huomenna voisin postailla teille vaikka kuvia messujen lastenhuoneista, jotka olivat mielestäni tosi nättejä. Instassa on jo pikkukuvia @kaikkimitaolen tunnuksella, käykäähän kurkkaamassa.

    Lue lisää