SEINÄJOEN ASUNTOMESSUT: LASTENHUONEITA

Tässäpä teille nyt heti tuoreeltaan näitä kuvia asuntomessujen lastenhuoneista. Monta muutakin lastenhuonetta on vielä näiden kuvien lisäksi messuilla tarjolla, mutta tässä nyt ainakin muutamia otoksia messutarjonnasta. Messuilla oli kyllä paljon ihania taloja ja kivoja ideoita, yksi päivä meni kyllä tosi nopeasti kohteita kierrellessä ja muutama jäi vielä näkemättäkin. Aikaisemmin olin käynytkin jo noin 10 kohteessa, joten niihin en nyt tällä kertaa mennyt enää ollenkaan.

Assuntomessut Seinäjoella starttaavat siis tänään perjantaina, mukavia messupäiviä teille ketkä olette kesän aikana menossa!

Tämä kaunis pastellisävyinen lastenhuone oli yksi suloisimmista! Hurjan nätti tuo seinämaalaus ja lastenhuone jatkui hauskasti myös terassin puolella teehetkien muodossa.

Graafista ilmettä löytyi monista lastenhuoneista. Tässä sisarusten huoneet, joissa molemmissa taloteemaa.

Näin ihana leikkimökki löytyi yhden kohteen pihasta ja sisältä se olikin kuin karkki!

Tässä kohteessa oli yksi iso lastenhuone sisaruksille, toisella puolella huonetta oli sängyt ja toisella leikkitilaa.

Seinämaalauksiakin näkyi jonkin verran. Alapuolella oleva Frozen juttu taitaa ehkä olla joku valokuvatapetti…

Näistä kahdesta lastenhuoneesta tykkäsin kanssa paljon. Molemmissa on sama Lumokidsin sänky ja tässä ekassa se on niin päin, että noihin jalkoihin saa kivan katoksen sängyn päälle.

Toisessa huoneessa sama sänky oli taas toisin päin, jolloin siitä tulee parvisänky. Onpa kätevää! Meillä Eevi on toivonut uuteen kotiin itselleen parvea ja tässä voisikin olla yksi kiva vaihtoehto.

Sisustusteltasta löytyy myös Emmas&Mamas koju, mistä moniin messujenkin kohteisiin on haettu ihanuuksia. Tosi kivoja esimerkiksi nuo valokirjaimet, jotka saa itse tuunata mieluisakseen. Heiltä löytyy myös nettikauppa täältä.

Mitäs tykkäsitte messujen lastenhuoneista?

 • Iina Maria
  8.7.2016 at 08:26

  Aivan ihania kyllä noi kohteet ja odotan kyllä etenkin yhden kaksosperheen kotia, he olivat samaan aikaan monikkovalmennuksissa meidän kanssa. Mielenkiintoista siis nähdä, kuinka he ovat kaksostenhuoneen sisustaneet! Ja ihania etenkin nuo kaikki talosängyt ja tuo talopöytä. En malta odottaa, että pääsee messuilemaan ja hakemaan vinkkejä omaankin kotiin 🙂

  • Sini
   8.7.2016 at 18:57

   Se onkin kiva mennä katsomaan kun tietää asukkaatkin! Mukavia messuhetkä!

 • Noona S
  8.7.2016 at 10:37

  Aivan ihania lastenhuoneita, niin kivoja yksityiskohtia ja kauniita kokonaisuuksia! Tiipii-teltta oli ihana ja legoukko-seinä, sitä täytyy kokeilla kotona 🙂

  • Sini
   8.7.2016 at 18:58

   Lego juttu voisi olla meilläkin tykätty juttu!

 • Anonyymi
  8.7.2016 at 12:25

  Kivoja on. Muistatko kenen valmistajan oli tuo sinun neljännen kuvan "talokerrossänky"? Kauniita kuvia ja omaa silmää miellyttävä tyyli sinulla, seuraan blogiasi säännöllisesti 🙂 Hyvää kesää! -r

  • Sini
   8.7.2016 at 19:05

   Moi! Tuo taitaa olla ihan muuramen parvi mihin on itse tehty tuo katos. Kiitos kivasta kommentistasi!

  • Anonyymi
   9.7.2016 at 21:03

   Kiitos! -r

 • Minka
  8.7.2016 at 14:08

  Voi että miten ihania ja inspiroivia kuvia! 🙂

  • Sini
   8.7.2016 at 19:06

   Tuolla oli kyllä ihania juttuja!

 • Anonyymi
  8.7.2016 at 17:57

  Hei millä kameralla ja objektiivilla olet nämä kuvannut? Hyviä kuvia!

  • Sini
   8.7.2016 at 19:08

   Moi! Mulla on olympus o md10 kamera ja messuilla oli siinä ihan se kameran mukana tuleva kittizoom objektiivi kun on kevyt ja vie niin vähän tilaa. Olen kyllä tykännyt kamerasta kovasti. Yleensä kuvaan vähän isommalla objektiivilla silloin kun kameraa ei tarvitse kantaa mukana.

 • Sonja
  8.7.2016 at 20:12

  Ensimmäisen kuvan lastenhuoneen seinämaalaus on WAU siis todella upea. Kuvissa pisti silmään, että suurimmassa osassa huoneet oli sisustettu pallovaloilla – onkohan sama sisustaja ollut kyseessä.

  • Sini
   8.7.2016 at 21:03

   Mun mielestä tuo ekan kuvan seinä oli tapettia, sitä saa ilmeisesti mittojen mukaan. Sama sisustaja ei varmaankaan kaikissa ollut, mutta pallovalot taitavat olla paikallisen emmas&mamas liikkeen valikoimista ja heidän juttuja olikin monessa kohteessa esillä.

  • Sini
   8.7.2016 at 21:10

   Täällä tuo tapetti http://www.littlehandsillustration.com/?page_id=804

 • Pikku hiiri
  9.7.2016 at 09:38

  Olipa hienoja kuvia & kauniita lastenhuoneita!!!
  Eka huone oli lemppari ♥

 • Aurinkokujalla
  9.7.2016 at 13:03

  Ihaniltahan nuo näyttää, vaikkei itsellä olekkaan pientä lasta.
  Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

Lue lisää