SEINÄJOEN ASUNTOMESSUT: MUN POIMINNAT

Huh, mikä kuvapläjäys tulossa Seinäjoen asuntomessuilta, toivottavasti jaksatte plärätä loppuun saakka. Ajattelin aluksi, että teen muutamista kohteista omat postaukset, mutta kun kameralla oli aika paljon kuvia sieltä täältä, päätin laittaa kaikki yhteen ja samaan settiin.

Poimin tähän kuvia kohteista joissa oli omasta mielestäni kivoja juttuja, uusia ideoita, harmoninen sisustus tai muuten vaan hyvä fiilis. Mitään punaista lankaa ei tällä postauksella ole ja paljon kuvia jäi kyllä vielä julkaisematta ja itsellähän unohtui käydä kokonaan muutamassa kohteessa mitä olin ennalta ajatellut. No, onneksi ollaan miehen kanssa menossa vielä käymään niin pääsen tsekkaamaan nekin sitten. Aikaisemmin kirjoitelinkin jo asuntomessujen lastenhuoneista täällä ja muutama suosikki erikseen esiteltynä täällä ja täällä.

Kohde Cubo (25) oli kaunis ja…mustavalkoinen. Siellä oli paljon myös marimekkoa, joten yllätenkin tykkäsin. Kokonaisuutena ehkä kuitenkin liian mustavalkoinen minulle, mutta sisustus oli kyllä kaunis.

Itsellä ei kaikista kuvista ole hajuakaan mistä olen ne napannut, mutta ylläolevassa oli kiva tuo yksinkertainen naulakko ja graafinen tapetti. Alla taas hauska sängynpääty.

Tätä tulikiven marmorilaattaa olen ihaillut jo aikaisemmilla asuntomessuilla ja on se vaan kaunista edelleen. Vähän mielisin tätä meidän pikkuvessaan ja, koska pinta-ala on siellä pieni, voisi se budjettin sopiakin. Tämä kun on melko tyyristä.

Musta ulkoväri ihastutti useammassa kohteessa ja ihanasti sopii tuon puun kanssa yhteen. Meillekin piti tulla aluksi kokonaan musta talo, mutta lopulta päädyimme valkoiseen mustilla ikkunoilla. Instassa voittekin käydä kurkkaamassa mitä tontilla on tänään tapahtunut, teen sitten postausta kun autotallikin saadaan paikoilleen!

Tulipalossa tuhoutunut Riihi oli hauskan erilainen ja itse tykkäsin kovasti tämän kohteen yläkerrasta ja terassista.

 

Yksi mieluisimmasta kohteista itselleni oli sisustuksen puolesta kohde 13 Jämerä Samsö. Täällä oli ihana Timberwisen kalanruotoparketti mitä olen meillekin miettinyt tulevaan kotiimme. Oli kiva nähdä se nyt isossa tilassa ja on se vaan kaunista. Yksi kaunis yksityiskohta oli tuo iso ikkuna terassille, mikä oli portaiden päässä ja jotenkin lumosi vihreydellään.

Samsön sisustus oli paljolti Muubs merkiltä hankittua. Rakastuin noihin nahkatyynyihin, konjakinvärisiin yksityiskohtiin, suloiseen lintuhäkiin ja hauskaan nahkavalaisimeen keittiössä.

Vaikuttava näky oli myös kohde 11 Lakka Lakeus. Tämä oli omaan makuuni hieman liian valkoinen ja ”hieno”, mutta kaunistahan siellä kuitenkin oli.

Bongasin yhdestä kohteesta nämä ihanat käsityönä tehdyt verhot. Alla näkyy taas haavelaatta tulikiveltä.

Pihakivienkään ei tarvitse alla tylsiä. Näin kauniita laattoja löytyi yhden kohteen pihasta.

Tässä kylppärissä oli mielestäni nätit isot harmaat ”betoni”laatat ja samanlaisia olen vähän miettinyt meidän kylpyhuoneeseen.

Kohde 38 Kastelli Kaarna oli sisustettu kokonaan Room21 tuotteilla. Tuotteet huutokaupataan messujen loputtua. Täällä oli kivasti väriä ja ihana denim sininen sohva!

Kohde numero 36 Kastelli Koriassa oli särmää ja tykkäsin tuosta tiiliseinästä.

Myös vessa oli kaunis ja täällä oli myös isoa harmaata laattaa ja pienempää kuuskulmaista laattaa.

Talo Koskela (34) oli seesteinen ja rauhallinen. Sisustus oli hillittyä, maanläheistä ja ajatonta. Tykkäsin tämän kodin fiiliksestä, mutta ehkä kuitenkin vähän vaisu. Liekö tämä johtui siitä, ettei kaikki tilat olleet vielä valmiita. Olkkarin daybed oli ihana ja tykkäsin myös vanhempien isosta makkarista.

Mitäs tykkäsitte näistä kuvista ja kohteista? Onko omaa messusuosikkia löytynyt?

  • Päivi
    12.7.2016 at 16:26

    Ihana tuo musta talo. En olisi uskonut sanovani näin vielä pari kuukautta sitten mutta nyt olen alkanut tottua ja tykätä kovasti!! 🙂

Lue lisää