HELLO HATTUKELIT!

Itse ainakin jo vähän huokaisen helpotuksesta, että kesäkelit ovat takana ja ihana syksy edessä! Yllätin itseni hankkimalla itselleni villakangashatun, ihan ensimmäisen laatuaan minun kaapissani. Olen enemmänkin pipotyyppiä, mutta kiva välillä testata uusiakin juttuja ja täytyy sanoa, että tykkään tästä kovasti!

Mitä te sanotte? Tässä muutama kuva syksyn suosikkiasustani, mihin kuuluu villaneule, lämmin huivi ja hyvät maiharit. Noita Björn Borgin maihareita täytyy kyllä kehua, käytin viime syksynä vastaavia ruskeita melkein joka päivä ja ne ovat vaan niin mukavat jalassa! Omat mustat löysin Nahkapaikasta tuosta Tuurista, kannattaa käydä tsekkaamassa heidän superhyvä kenkävalikoima (ja hinnatkin ovat edullisemmat kuin muualla!)

 Neule, huivi ja hattu: Marc O´Polo // housut Guess // laukku LV // kengät Björn Borg

 • Anonyymi
  29.8.2016 at 09:38

  Kivalta ja lämpimältä näyttää. Hattu passaa sinulle hyvin, harmi kun itselle ei :/ Edelliseen postaukseen: Papun pipo 2-4v? Onko ne koot muuttuneet radikaalisti isommiksi. Melko ärsyttävää. Vai onko käynyt kuin minulla viime malliston pipossa: Oli lapussa kokomerkintä 2-4v ja ihmettelin suurta kokoa, pipon sisällä sit olikin merkintä pienessä kokolapussa 5+ S 🙁

  terv. AnuH

  • Sini
   30.8.2016 at 08:09

   Kiitti!
   Eevillä on päänympärys vain n 48cm eli aika pieni ikäisekseen. Joku kyllä sanoi, että reilumpia kokoja on tänä vuonna. Meillä on ollut tuo sama koko jo pitkään käytössä 🙂

 • Anonyymi
  2.9.2016 at 18:11

  Kiitos vastauksesta 😊 Terv. AnuH

Lue lisää