MILK COPENHAGEN KUTSUT

Eilen ihana Tiina tuli meille kylään jaa piti luonamme MILK Copenhagen vaatekutsut. Kirjoittelinkin tästä uudesta brändista täällä jo aikaisemmin. Odotin kyllä innolla tuotteiden näkemistä livenä, sillä katalogin perusteella vaikuttivat todella kivoilta. En joutunut kyllä pettymään, mallisto on aivan ihana!

Tiinalla oli esiteltävänä lähes kaikki lastenvaatteet ja paljon myös naistenvaatteitakin. Kuosit ja materiaalit vaikuttivat tosi kivoilta! Itse tilasin enemmän vaatteita itselleni, olivat jotenkin niin minun näköisiäni. Ihastuin erityisesti siniseen verkkapukuun kultaisilla raidoilla sekä kauniiseen kukkakuosin paitaan. Eevi tykästyi keltaiseen pitsipaitaan ja hameeseen eniten ja poikien puolelta suosikkini oli camokuosiset colleget.

Eeville sopiva koko oli 122/128 ja itselleni tilasin S kokoa. Alla olevassa kuvassa minulla on S koon verkkahousut ja saman koon kukkapaita. Tästä kuosista löytyi vielä tuo kassi, yksi hame ja hauska jumpsuit!

Tiinan kautta voi tilata kutsuja Etelä-Pohjanmaalle tai pelkästään tuotteitakin (ihan ympäri Suomea) jos ei kutsuja halua järjestää. Syyskuussa näitä saa myös merkin omasta nettikaupasta. KurkatkaaTiinan MILK fb ryhmä (MILK Copenhagen Kurikka / Tiina Mäenpää)  täällä
ja tuolta ryhmän kautta voi siis tehdä myös tilausta Tiinalle tai
varata itselleen kutsut. Tiinan tavoittaa myös sähköpostitse tim@milkcopenhagen.com tai puhelimitse numerosta 040-7385662

Kiitos vielä Tiinalle kivoista kutsuista ja kaikille vieraille, jotka tulitte kylään!

 • Anonyymi
  25.8.2016 at 09:13

  Tämä ei aiheeseen oikein liity, mutta sinulla tai jolla jollakin lukijalla tietoa, mitä ihmettä Ticket-merkille on tapahtunut? Vanhat sivutkin ticket2heaven.fi vievät nykyään saksankielisille sivuille. Onko Ticket-merkki kokonaan lopetettu? En ole nähnyt Ticketin uutta talvimallistoakaan missään.

  • Sini
   25.8.2016 at 09:53

   Ilmeisesti saksalainen firma on ostanut ticketin ja heidän oma nettikauppa on ainakin lopetettu. Suomalaisille jämyille tulee kuitenkin ticket vaatteita myyntiin edelleen kuten aikaisemminkin. Käsitin, että ticketin oma verkkokauppa on se mikä on mennyt konkkaan, mutta ticket valmistajana on edelleen toiminnassa

Lue lisää