PAPUN SYKSY

Niin kauan kun Papu on ollut markkinoilla, on meillä diggailtu heidän vaatteitaan. Näin lastenvaatteiden suurkuluttajana voin hyvällä omallatunnolla sanoa, että papun vaatteiden laatu uskomattoman hyvää, ehkä kestävimpiä sisävaatteita mitä meidän lapsilla on koskaan ollut. Meillä monet vaatteet ovat kiertäneet Eeviltä Aatulle ja ne ovat edelleen hyvässä kunnossa. Laatu yhdistettynä kivaan designiin on se, mikä saa minut ostamaan papua uudelleen ja uudelleen.

Papu on kasvaut hurjasti vuosien aikana ja on ollut hienoa seurata kotimaisen merkin menestystarinaa. Monesti tuotantoerien suurentuessa ja homman tullessa isoksi, tapahtuu laadussakin muutoksia, harmillisesti usein huonompaan suuntaan. Onneksi papu on pitänyt kiinni tasaisen hyvästä laadustaan ja panostaa niin suunnittelussa kuin materiaaleissakin ekologisiin valintoihin.

Niin tosiaan siis, tänään tulee papun uusi syysmallisto myyntiin klo 10.00 jälleenmyyjille ja me kävimme ostamassa omat suosikkimme paikallisesta marimuksu kaupasta. Tässä kuvien muodossa vähän papun uutta mallistoa, paljon ihania juttuja löytyy myös aikuisille ja muutama lastenvaate jäi ehkä itsellä vielä vähän kummittelemaan mieleen. Käykäähän tsekkaamassa uutuudet täältä.

Eevin suosikki oli tämä vaalean lila huppari, valkoiset paikkalegginssit ja valkoinen rusettipipo. Vaatteet ovat hänellä kokoa 122/128 ja pipo 2-4v.

Polvipaikkaleggarit ovat meillä olleet aina tosi suosittuja. Jostain syystä Eeevi valitsee leggareista aina mieluiten polvipaikat tai vimman letit. Niinpä ostinkin nyt hänelle näitä useammassa värissä, tässä hauskat kaksiväriset polvipaikat!

Aatulla kuvan setti on 110/116 koossa ja mielestäni paidoissa on ehkä aavistuksen reilumpi mitoitus kuin aikaisemmin. Kaunista pillikuosia löytyy myös leggareina ja mekkonakin!

Mekkoja ja tunikoita on useampi tässä uudessa mallistossa. Eevi valitsi itselleen tämän marzipan tunikan mustana ja sen kanssa sopii kivasti nuo kaksiväriset leggarit. Tätä samaa mallia on useammassa kuosissa ja myös aikuisille.

Aatulle ostin mallistosta vielä toisenkin paidan eli tämän vihreän vaarinpaidan. Kaunis ja kiva peruspaita!

Yhdet omat suosikkini olivat nämä burgundinväriset leggarit ja tuo raitamekko. Tätä samaa mekkoa on ollut aikaisemminkin, mutta silloin siinä oli vajaamittaiset hihat. Nyt tässä uudessa mallissa on pitkät hihat ja sopii paremmin juuri syksyyn ja talveen. Sovitin itsekin tätä samaa mekkoa ja minulle sopiva koko oli S, vaikka monesti papulta on mennyt XS. Tässä oli aika tiukat nuo hihat ja tuo isompi koko oli sen vuoksi mukavempi päällä.

Miltäs vaikuttaa papun syksy?
*yhteistyössä marimuksu
  • Riikka
    26.8.2016 at 06:36

    Tämä on kiva mallisto! Kauniita ovat teidänkin valinnat. Papun polvipaikat ovat niitä leggareita, joista menee vika polvet rikki, ei välttämättä edes mene. Meiltä löytyy myös sovituskuvaa, tytöillä on Cottoncandy, Pitter Patter ja polvipaikat. Mukavaa viikonloppua sinne!

Lue lisää