PELTIKATTOA JA PARI ALEVINKKIÄ

Tontilla on taas tapahtunut hieman, sillä eilen saatiin peltikatto valmiiksi talossa ja autotallissa! Perjantaina tontille tuli kone, jolla tehtiin oikean kokoiset pellit ja eilen sitten kökällä asennettiin pellit katolle. Onneksi säät suosivat ja sade yllätti vasta ihan lopussa. Musta peltikatto sopii mielestäni tosi kivasti talon tyyliin ja rännitkin on tulossa meille mustana.

Kyllä tämä tästä, pikkuhiljaa…

Muutama alevinkki vielä tähän viikonloppuun. Ekana Stockmannin lastenvaatekamppis, missä kaikki lastenvaatteet, jalkineet ja asusteet ovat -20% alessa koodilla KIDSDAY8. Stokkalle on tullut paljon uusia merkkejä valikoimiin mm. Vimmaa! Alennuksen saa kaikki kanta-asiakkaat ja ale näkyy kun kirjautuu ensin sisään omilla tunnuksilla. Kantikseksi voi liittyä netistä helposti myös täältä ja alen saa heti käyttöönsä. Kurkaa kampanjatuotteet täältä.

Kesän alet alkavat olla lopuillaan ja monessa paikassa onkin meneillään final sale. Tänään alkoi House of Brandonilla kampanja, missä aletuotteista saa vielä -30% lisäalennuksen koodilla SLS30.
Kaikki aletuotteet löytyvät täältä.

Elloksella on meneillään Back to School kampanja, missä lastenvaatteista ja kengistä saa -25% alen koodilla 345701. Kampanjan tuotteisiin pääset tästä.

Babyshopissa on myös voimassa lisäalekoodi, missä alennetuista tuotteista (ei Mini Rodini, lastenvaunut, turvaistuimet) saa koodilla 20EXTRA20 loppusummasta -20% lisäalennuksen. Aletuotteet löytyy täältä.

Booztilla on alen viimeinen päivä tänään ja sieltä löytyy vielä ihan hyvin aletuotteita hyvillä prosenteilla. Kurkatkaa ale täältä.

*sis mainoslinkkejä

 • Anonyymi
  7.8.2016 at 10:17

  Talostanne tulee upea.😊 Tuleeko ulkoseinistä minkäväriset? Entäs ulko-ovien väri ja jos mustat niin mikä on valmistaja? T.Maarit

  • Sini
   7.8.2016 at 10:25

   Kiitos! Ulkoseinistä tulee valkoiset. Ulko-ovet ovat mustat ja ne on tiivi valmistajalta. Väliovet tulee kanssa mustat ja ne tulevat matti ovi firmalta.

 • Tossavainen
  7.8.2016 at 14:29

  Peltikatto on ihan paras! Erityisesti sateen ropinalla 👌

 • Anonyymi
  8.8.2016 at 12:38

  Hei!
  Olen kirjoittamassa opinnäytetyötä liittyen blogeihin ja niiden käytettävyyteen. Tavoitteena on parantaa erästä ilmaista blogipalvelua ja siihen tarkoitukseen tarvitsisin blogia kirjoittavien henkilöiden apua. Toivoisin, että mahdollisimman moni blogin kirjoittaja kävisi täyttämässä alla olevan linkin kyselyn.
  Kysely on helppo ja nopea täyttää ja siihen vastanneiden kesken arvotaan kaksi Finnkinon leffalippua!
  https://goo.gl/forms/Kt7KtvQtGY60anes1

  Kiitos avusta!
  – Tiia Valtonen

Lue lisää