PUPUJA, POPPAREITA JA MUITA KIVOJA KUOSEJA

Tänä syksynä on tullut lastenvaatteissa jo monia kivoja kuoseja ja tässäpä muutamia kuvia parista uudesta hankinnasta mitä tein paikallisesta Marimuksu kaupasta. Tänään klo 11 tulee myös myyntiin tuo uusi Mini Rodinin mallisto ja siitä ostin Aatulle tuon kuvassa olevan toteemipaidan. Postauksen lopussa on kuvia marimuksu liikkeestä missä näkyy muitakin rodinin uutuuksia.

Tästä paidasta otin Aatulle jo 116/122 koon, mikä on pikkasen reilu, mutta pienempi 104/110 olisi ollut taas nafti. Vähän hankalia nämä tuplakoot aina. Eeville sovitin bambimekkoa 116/122 koossa ja se oli hihoista hyvä, mutta helmasta lyhyt. Bambipaita 128/132 oli taas pitkä niin hihoista kuin helmasta. Aatu on tosiaan nyt vajaa 115cm pitkä ja Eevi on reilu 120cm. Materiaali toteemissa sekä bambissa on puuvillatrikoota.

Mini Rodinilta ei nyt Eeville löytynyt niin kivoja juttuja, mutta molo kidsilta sitten sitäkin enemmän. Ihastuimme molemmat näihin pupu- ja popcornkuoseihin ja niistä ostin Eeville 128 muutaman vaatteen. Tässä tosiaan pitkähihainen paita ja leggarit, pupua ostettiin myös leggareina ja popcornia mekkona.

Molo kidsin trikoolaatu on aina ollut tosi hyvää ja Aatun suosikkeja ovatkin nämä printtipaidat. Autokuosi osui ja upposi ja samoin nuo kivan kapeat collegehousut. Aatulle otin nämä molemmat 116 koossa.

Eevin popparimekosta kamerassa oli vain yksi ei tärähtänyt kuva ja siinäkin on meneillään joku tukkaongelma 😀 Tästä kuitenkin näkee hyvin mekon mallin ja pituuden, tämä siis myös 128 kokoa.

Rodinin uutuuksia tuli aika pieni erä Marimuksuun, mutta lisätilausta on tulossa ja ainakin picotakkeja pitäisi tulla vielä myöhemmin. Tässä kuitenkin näkyy uusi bambikuosi, pupukuosi ja kerhoreppu. Tuo pupupaita oli sellaista ohutta joustavaa collegea, kuten ne dinohupparit keväällä. Siitä sovitin Eeville 128/132 kokoa mikä oli ihan ok, mutta leveä malli ei ollut Eevin mieleen.

Pingua ja ribbivaatteita löytyy karkkipinkkisävstä sekä vaaleanruskeana. Alhaalla kuva molo kidsin uusista kuoseista, ihanat suo samettilappuhaalarit!

Poikien puolella on autokuosin lisäksi jalkapalloa, eläimiä ja mm collegehousuja usemmassa värissä. Alla marimekon lastenvaatteiden syksyn uutuuksia. Käykäähän kurkkaamassa kaikki uutuudet marimuksun verkkokaupasta täältä tai piipahtakaa paikanpäällä ihailemassa!

*tuotteista saatu alennusta

    Lue lisää