RUSKEA PICO

Kävin eilen hakemassa Marimuksusta Aatulle tuon ruskean Mini Rodinin picon, mitkä saapuivat nyt heille jälkitoimituksena. Picot ovat olleet meillä tosi tykättyjä ja näitä onkin vuosien varrella ollut jo monessa värissä. Suosikkini on ollut se tummanvihreä, mikä meni melkein minkä kanssa vaan. Tämä uusi ruskea on vähän samanlainen väri, tosi kaunis ja helppo yhdistää!

Pelkäsin, että tuo 116/122 olisi vielä Aatulle kovin iso, mutta ihan hyvältä se vaikuttaa n 115cm pitkälle ja menee varmasti pitkään. Vähän viileämmille keleillä Aatulla on sitten Eevin vanha musta tikkipico. Tytöille saapui kaunis pinkki pico tänä syksynä, harmikseni malli on isommissa liian leveä meidän Eeville.

Marimuksusta vinkattiin samalla, että viikonlopun ajan on verkkokaupassa kaikki molo kidsin ja marimekon lastenvaatteet -20% alessa. Alen saa koodilla: syys16
Kirjoittelinkin noista uusista ihanista pupu, poppari ja autokuoseista täällä. Alen saa tosiaan vielä tänään ja huomenna.

Ensi viikolla juttua sitten ainakin MILK Copenhagen vaatteista ja uusista papuista, mitkä tulevat myyntiin perjantaina!

    Lue lisää