SYKSYN SÄVYJÄ: FLOWER ZOOM

Kirjoittelin Aatun syysasuista viime viikolla ja tässä jotain tyttöjenkin äideille. Babyshopin paketissa oli myös Eeville kivoja juttuja ja valitsinkin sieltä hänelle Molo kidsin uuden flower zoom kuosisen toppatakin, tinycottonsin leggarit ja saman merkin tupsupipon. Pipo sopii tosi kivasti tuohon takin sävyihin!

 Takki: molo kids // pipo&leggarit: Tiny Cottons // kengät: Bisgaard

Molo kidsilta on tulossa talveksi kukkakuosinen haalarikin, mutta siinä on musta pohja. Tässä toppatakissa pohjaväri on haalean vaaleanpunainen. Takista otin koon 128, mikä osoittautui oikein hyväksi noin 120 cm pituiselle Eeville. Tiny cottonsin leggarit ovat koko 8y.

Vielä hetkeksi saa onneksi tämän takin laittaa kaappiin odottelemaan viileämpiä kelejä. Nämä elokuun lomakelit eivät ole oikein meikäläistä suosineet ja tuntuu, että joka päivä vain sataa vettä ja on kylmä. Toivottavasti syksyllä saadaan vielä sitä aurinkoakin kehiin!

*Takki, pipo ja leggarit saatu

  • Aurinkokujalla
    15.8.2016 at 16:05

    Kivat vaatteet, niin hyvin sopi kaikki yhteen.

Lue lisää