SYKSYN SÄVYJÄ: PUPUCARDIGAN

Jatketaan vielä vähän Aatun syysvaatetuksella. Mini Rodinin uudesta dropista ostin Aatulle kaksi vaatetta: toteemitrikoopaidan ja tämän pupucardiganin. Aluksi vähän mietin tämän pupupaidan kanssa, että miten sopii vähän isommalle lapselle, mutta sehän näyttikin oikein kivalta!

Puput olivatkin ilmeisesti tämän dropin the juttu ja näyttävät olevan loppu lähes jokapaikasta. Aatulla on cardigan koossa 116/122 ja hän on noin 115 cm pitkä.

 liivi:Ticket Outdoor // cardigan: Mini Rodini // farkut: i dig denim // kengät: Hummel // pipo: Tiny Cottons

Puput, yes or no?
 • Täti Ruskea
  16.8.2016 at 13:06

  Mun mielestä on kiva, että lapset saavat olla pitkään lapsia ja käyttää lapsekkaita kuoseja 🙂 Mä en oo mikään Mini Rodini -fani, mutta tykästyin tuohon pupukuosiin ja koska kuopus tarvitsi kokohaalaria, niin sellaisen sitten tilasin vaaleansinipohjaisena pupuna. Sen verran myöhään olin kuitenkin asialla, että vain Ruotsista löytyi sopivaa. Tuo cardigan olis myös ollut tosi kiva, mutta sitä ei tainnut enää mistään löytyä. Milloin tuo Ticketin liivi on hankittu? Tosi kivannäköinen.

  • Sini
   16.8.2016 at 13:43

   Totta! Meillä siis poika ei halua liian söpöjä juttuja vaan supersankareita ja autoja. Toki itse ostaisin kaikkea söpöä.

   Tiksun liivi taitaa olla viime keväältä!

Lue lisää