SYKSYN SÄVYJÄ: TINY COTTONS

Onko siellä muita, jotka odottavat jo kovasti syksyä? Olen itse syysihminen ja syksy (ilman sateita) on paras aika vuodesta! Olen lomalla käynyt lasten pienet vaatteet nyt rankalla kädellä läpi ja samalla tuli tsekattua pienet välikausi- ja talvivaatteetkin. Aika iso kasa lähti kiertoon uusiin koteihin ja kohtahan sitä voi jo alkaa katsella mitä kivaa sitä täksi syksyksi ja talveksi hommaisi tilalle.

Babyshopista sain valita lapsille muutamia mieluisia syysvaatteita ja tässä setti, minkä valitsin Aatulle. Pipo (on itseasiassa Pikkuotuksesta tilattu), collegepaita ja neulehousut ovat kaikki Tiny Cottons merkkiset ja kyseinen merkki onkin noussut monen suosioon viime vuoden aikana. Vastaava pipo meillä oli myös viime vuonna, tänä vuonna mitoitus on onneksi vähän reilumpaa!

Tiny Cottonsin syysmallistossa on kauniita murrettuja sävyjä ja jemmalaatikosta löytyi tähän settiin sopiva takkikin, minkä olen tilannut joskus Popupshopin alesta. Kengät ovat viime keväiset Bisgaardin nahkatennarit Pikkujaloista.

Tiny Cottonsin mitoitus on niukahkoa ja Aatulla on kuvissa paita ja housut kokoa 6y. Pipo on tosiaan viime vuotista reilumpaa ja ihan hyvä tuohon noin 51 kokoiseen päähän.

Kurkataan myöhemmin vielä Eevin settiin, mutta mitäs tykkäätte Tiny Cottonsin syksystä?

*Paita ja housut saatu Babyshopista

  • Design Wash
    15.8.2016 at 20:47

    Super söpöjä vaatteita! Aivan ihanat kuvat ja mallit 🙂

Lue lisää