UUSI IHANA MERKKI: MILK COPENHAGEN

Hip hei, iloisia uutisia lasten-ja naistenvaaterintamalla! Tanskalainen MILK Copenhagen merkki saapuu tänä syksynä myös Suomeen ja uunituore kuvasto on katsottavissa täällä.

Idea toimii samoin kuin Pomp de Lux merkilläkin, eli myynti tapahtuu enimmäkseen kotimyyntinä edustajien kautta.  Myös merkin nettikaupasta voi tilata syyskuusta alkaen, mutta malliston kaksi ensimmäistä viikkoa tilauksia voi tehdä vain edustajien kautta.

Siinä missä pomp on ihana, tyttömäinen ja tylliä täynnä, on MILK Copenhagen hieman sporttisempi ja boheemimpi vaatemerkki. Meillä alkaa Eevillä tyllivaihe olla ohitse, joten tämä on tosi kiva uusi tuttavuus. Ja naistenvaatteet, oijoi, voisin ostaa melkein kaikki!

Koot alkavat 92 koosta ja suurin lastenpuolen koko on 158-164, mikä vastaa naisten XS kokoa. Naistenpuolella on koot S, M,L ja XL. Mitoitus on kuulemma enemmän hieman reilua kuin niukkaa. Aikuisten ja lastenpuolella on samoja tuotteita, joten itselleni menee varmasti vielä tuo lastenpuolen isoin koko.

Hintaluokka on aikalailla samaa kuin Pomp de Luxillakin. Postikulut edustajan kautta 7,50e ja nettikaupasta 9,50e. Tämä tämänhetkisen tiedon mukaan siis. Kausi alkaa virallisesti 22.8.2016 Suomessa ja itse pidän heti 23.pvä kutsut, joten pääsen heti hiplailemaan näitä. Laitan tännekin sitten vielä kuvia ja omia mielipiteitäni mallistosta kutsujen jälkeen.

Kutsut minulle tulee pitämään tuttuni Tiina Mäenpää, jonka alueena on koko Etelä-Pohjanmaa. Häneltä voi toki tilata tuotteita asui sitten missä päin Suomea tahansa. Kannattaakin liittyä Tiinan MILK fb ryhmään (MILK Copenhagen Kurikka / Tiina Mäenpää)  täällä ja tuolta ryhmän kautta voi siis tehdä myös tilausta Tiinalle tai varata itselleen kutsut. Merkin virallinen sähköposti tulee toimintaan 22.8 ja Tiinalla se on tim@milkcopenhagen.com
Tiinan tavoittaa myös puhelimitse numerosta 040-7385662

Kuulemma etenkin naistenmallisto on aina ollut suosittu ja tuotteita myydään nopeasti loppuun. Olkaahan siis ajoissa asialla jos niitä himoitsette.

Pitemmittä puheitta, kurkataas tähän kuvastoon hieman tarkemmin…

Merkillä on aivan ihania takkeja! Etenkin tuo sininen verkkatakki kultaisilla raidoilla, sen haluaisin itselleni ja varmasti Eevikin tykkäisi! Siihen löytyy myös housut.

Aatulle täytyy ehdottomasti tilata nämä camobaggyt, uskon näiden olevan tosi suositut! Menevät hyvin esim tämän syksyn Mini Rodinin ruskean picon kanssakin.

Joutsenet ihastuttivat ,myös niin paitana kuin hameenakin. Monet ovat varmasti livenä vielä ihanempia, mutta täytyy tehdä kyllä jonkinmoinen lista jo itselle kutsuja varten. Alla noita pikkukuvia, kuvastossa on kaikista vielä piirroskuvat ja hinnat. Postauksen lopussa vielä naistentuotteita.

Uskon, että tämä villakangastakki tulee olemaan suosittu, samoin farkut näyttävät kivoilta ja tuo vihreä bombertakki!

Mitäs tykkäätte MILK Copenhagenista?
 • Anonyymi
  17.8.2016 at 07:55

  Onks vaatteet edullisia, keskihintaisia vai kalliita?? 😊

  • Sini
   17.8.2016 at 11:23

   Trikoopaidat ovat n 25e ja leggarit n 20e. Sitten takit/pusakat ja housut vähän kalliimpia.

 • Anonyymi
  17.8.2016 at 14:20

  Koko malliston kallein tuote on laadukas naisten villakangastakki syksyyn/ leutoon talveen ja hinta 105€ 🙂 ! Luxury for less – MILK Copenhagenin iskulause pitää lyhykäisyydessään hyvin paikkaansa! 🙂

Lue lisää