8848 ALTITUDE TOPPAA

Mainitsinkin tuossa muutama postaus takaperin, että täksi talveksi tilasin Aatulle ellokselta talvihaalarin ja lupasin vielä palata asiaan jahka haalari saapuu. Tähän käytin elloksen -25% alekoodin ja myös omaa lahjakorttiani, tuo alekoodi on muutes voimassa edelleen (koodi 345409)

Kyseessä oli siis 8848 Altitude merkki ja tämän merkin vaatteista ainakaan itsellä ei ollut mitään kokemusta. Vähän riskillä siis tilasin Aatulle haalarin ja takin koossa 120 ja tässäpä pari kuvaa miltä koko vaikutti. Aatu on nyt reilut 115cm ainakin pitkä ja uskoisin, että pienempi koko haalarista (110) olisi ollut liian nafti. Tässä 120 koossa on vähän reiluutta kyllä hihoissa ja lahkeissa, mutta toppahanskojen, villapuvun ja talvikenkien kanssa varmasti tämä koko on ihan hyvä täksi vuodeksi.

Haalarissa on mielestäni kivan kapea malli eikä se ole sellainen iso säkki. Vyötäröllä on kuminauha ja lisäksi sisäpuolella vielä kuminauhat extra kiristystä varten. Heijastimia löytyy hihoista ja lahkeista ja lahkeissa on myös lumilukko. Haalarissa on teipatut saumat ja vedenpito on 20 000mm (hurjan hyvä lukema kun esim molon haalareissa on 10 000). Kangas vaikuttaa ainakin käteen laadukkaalta ja on mukavan notkeaa. Tästä haalarista löytyy myös kaunin luumun värinen versio. Katsotaan sitten talven mittaan miten tämä toimii käytössä!

Haalarin lisäksi tilasin saman merkin mustan toppatakin Aatulle 120 koossa. Takista ei ole nyt sovituskuvaa kun meillä ei ole toppahousuja vielä hankittu ja sisähousujen kanssa tuo näytti aika hassulta. Tästä olisi ehkä mennyt myös se 110 koko Aatulle, mutta en nyt ala tätä vaihtamaan pienempään, sillä Aatulla on kevyttoppatakki hommattu alkutalveksi.

Semmoiset kamppeet on Aatulla ensi talveksi, ne toppahousut tosiaan täytyy vielä ostaa. Eeville meneekin ainakin alkutalven viime vuotinen molo kidsin kukkatakki ja lisäksi hänellä on Reiman kevytuntuvatakki.

*sis mainoslinkin

 • maiju
  16.9.2016 at 11:34

  Heippa! Voisitko mitata mulle haalarin haara-lahje mitan sekä kainalo-hihansuu mitan 😊 Uskaltaisin tilata jos saan ne mitat 😊

  • Sini
   17.9.2016 at 16:26

   Moi! Lahkeen sisä on 45cm ja hihan sisä 39cm

Lue lisää