BOM-BER

Bomber on ollut viime keväästä asti aika pinnalla ja nyt noita tuon mallisia takkeja näkee melkein kaikissa sateenkaaren väreissä. Oma bomberini on ostettu keväällä, mutta melko pian se olikin vähän liian lämmin eikä ole sen vuoksi päässyt kovinkaan monesti vielä käyttöön. Kaivoin takin nyt kaapista esille ja nappasin tänne blogiinkin parit kuvat. Jos etsinnässä on bomber takki syksyksi niin tämän linkin takaa löytyy ainakin aika monta erilaista vaihtoehtoa!

 takki h&m // huivi Mulberry // pipo Makia (tämä) // housut stradivarius // reppu LV //
 tennarit Hilfiger

Nuo Hilfigerin bling bling tennarit ovat olleet kyllä tosi kivat, voin suositella lämpimästi. Itsellä on näistä yksi koko isompi kuin normaalisti. Paljon kivoja metallinhohtotennareita löytyy myös täältä. Me tehtiin muutes eilen kaupat kiintokalusteista ja voisinkin ehkä loppuviikosta laittaa tännekin muutaman kuvan siitä millaisia meille on uuteen kotiin tulossa. Palaillaan siis sitten niiden merkeissä!

*sis mainoslinkin

    Lue lisää