IHANAT OIVAT

Marimekon Oiva-sarjan astiat ovat olleet heikkouteni jo pidempään ja pikkuhiljaa meillä on astiakaappia näillä aina täydennettykin. Näissä kiva juttu on se, että näitä on helppo yhdistellä keskenään ja sopivat oikein kivasti myös esimerksi valkoisen teeman kaveriksi.

Nyt tämän viikon ajan on marimuksu kaupassa kaikki Oiva kestit astiat sekä sukat makkaralla astiat -15% alennuksessa ja kävinkin sieltä ostamassa muutaman uutuuden meillekin. Nuo leipälautaset ovat hurjan kätevän kokoisia ja niitä meillä käytetään paljon arjessa. Niistä oli tullut siirtolapuutarhakuosia nyt valikoimiin ja nappasin muutaman meidän kokonaan valkoisten kaveriksi. Marimekon astiat löytyvät alella täältä eikä alennukseen tarvita mitään koodia.

Siirtolapuutarhasta löytyy myös hillittömän iso (4dl) muki, joka on kuulemma ollutkin suosittu. Tosi kiva idea vaikkapa lahjaksikin. Lisäksi ostin pari räsymattokuosin syvää lautasta ja noita uusia 4dl kulhoja samassa kuosissa. Nämä ovat käteviä esimerkiksi puurolautasina ja näihin voi laitaa myös tarjolle juhlissa jotain pientä.

Ps. Marimuksuun oli juuri tullut myös lisää papun polvipaikkaleggareitakin jos jäitte jotain sävyä vielä kaipaamaan.

Lue lisää