KIPPARINTAKKI JA YSTÄVÄMYYNNIT

Tänään starttasi House of Brandonilla viikon kestävät ystävämyynnit ja sieltä löytyy satoja tuotteita alennetuin hinnoin ja mukana on myös tämän syksyn uutuuksiakin! Käykäähän kurkkaamassa ystistarjonta täältä.

Uutuuksista löytyy myös paljon ihania takkeja syksyyn. Yksi niistä on tämä musta lyhyt villakangastakki, jonka sain House of Brandonilta. Itselläni on joskus ollut vähän vastaava, mutta se oli aavistuksen liian pieni ja päädyin sitten lopulta myymään sen. Kipparintakki löytyy siis  täältä, itselläni on tästä koko s.

Takkipuolella on nyt tullut paljon täydennyksiä varastoon ja esimerkiksi tästä ihanasta beigestä villakangastakista löytyy taas kaikkia kokoja. Itse haaveilen myös näistä vaalean beigeistä timberlandin saappaista, tosi nätti tuo sävy noissa. Nyt pinnalla on bomber takit ja niitä on myös tuolla aika monessa värissä ja mallissa ja paljon on myös esim erilaisia parkatakkeja syksyyn. Käykäähän kurkkaamassa uutuudet täältä jos on esimerkiksi takille, neuleille tai farkuille tarvetta. Lopussa vielä kollaasissa muutama oma suosikkini linkkeineen.

 takki Vero Moda // huivi Mulberry // housut Bershka // laukku Celine // kengät Björn Borg

*sis mainoslinkin

    Lue lisää