KOTIMAISET DROME HOUSUT JA TOPPAVAATEPOHDINTAA

Ostin joskus keväällä itselleni nämä Drome housut ja tarkoitus oli näistä postailla, mutta unohdin. No nyt housut ovat olleet kovassa käytössä jo useamman kuukauden ja voin kyllä lämpimästi suositella näitä. Ja mikä parasta, nämä ovat kotimaiset pöksyt!

Ilmeisesti nämä ovat olleet in jo jonkin aikaa, mutta itse törmäsin ekaa kertaa näihin keväällä kun kävin piipahtamassa Tuurissa farkkuputiikki Zippersissä. Nämä oli sieltäkin myyty loppuun melkein heti, mutta satuin paikalle kun uusi kuorma oli juuri tullut. Kuulemma ovat nuorten suosiossa, mutta hey, kai näitä tällainen vähän vanhempikin voi käyttää. Ja nyt kun tsekkailin googlesta niin ainakin fitnessblogeissa näistä on kirjoiteltu paljon.

Kyseessä on siis tuollaiset joustavaa ja mukavaa strechmateriaalia olevat housut, joissa on uskomattoman hyvä leikkaus! Nämä ovat vähän kuin trikoot, mutta paljon paksummat, mutta ei kuitenkaan sellaiset tönköt collegehousut. Mustana tai tummansinisenä menevät ihan siistimmistäkin housuista. Näitä on verrattu vähän freddy housuihin, mutta freddyt ovat omasta mielestäni aivan kamalat enkä niitä päälleni pukisi. Nämä eivät ole niin rajusti muotoillut, mutta kuitenkin näissä on kiva imarteleva leikkaus ja materiaali on tosiaan erittäin mukavaa!

Tässä pari kuvaa miltä näyttävät päällä. Ja tosiaan mustana nämä näyttävät ”ihan oikeilta housuilta” eikä uskoisi, että nämä ovat periaatteessa pöksyt, joilla voi harrastaa liikuntaakin. Näille en löytänyt mitään omaa nettikauppaa tai kotisivua, mutta goolettemalla ”drome housut” löytyy paljon kauppoja mistä näitä saa.

Loppuun vielä vähän toppavaatepohdintaa. Kun kirjoittelin täällä elloksen alekoodista lastenvaatteisiin, päätin itsekin käydä kurkkaamassa vielä mitä uutta valikoimin oli tullut, lähinnä toppavaateasiat mielessä. Molo kidsin kuosit tulevat kauppoihin varmasti tässä kuussa, mutta niissä ei itseä ainakaan näkemieni kuvien perusteella mikään sytyttänyt. Pojille oli pääkalloja ym. Tytöille on kyllä tulossa ihan kiva mustapohjainen kukkakuosi. Mini Rodinin toppavaatteista en myöskään pitänyt, joten tänä talvena täytyy tsekkailla jotain uutta.

Törmäsin tuolla elloksella merkkiin nimeltä 8848 Altitude, mikä on itselle tuttu urheiluliikkeistä. Niillä oli tosi kivoja toppavaatteita, joskin normaalihinnalla aika hintavia. Alekoodilla onneksi saa esim tuosta haalarista 50 euron alennuksen, joten päädyin tilaamaan kokeeksi sellaisen Aatulle ensi talveksi. Merkistä minulla ei ole itsellä mitään kokemusta, mutta otin Aatulle nyt 120 koon ja toivottavasti on hyvä. Minulla oli blogin kautta vielä lahjakorttia jäljellä, joten sain sillä myös vähän alennusta vielä kun tilasin Aatulle myös toppatakin. Tuohon yhteen takkiin ei jostain syystä alennusta saanut koodilla, mutta kaikkiin muihin lastenvaatteisiin se toimii.

Aatulle tilasin siis ylärivin mustan haalarin, tytölle olisi ihana tuo luumunvärinen. Lisäksi tilasin tuon ylärivin mustan toppatakin. Voin kirjoitella näistä vielä lisää kun saapuvat, esim siitä osuiko kokoarvio oikeaan. Alekoodi on tosiaan vielä voimassa ja sillä saa kaikista lastenvaatteista -25% alen koodilla 345409 sekä ilmaisen toimituksen. Lisäksi koodilla saa elloksen omista lastenkengistä saman alen. Täältä löytyy kaikki lasten ulkovaatteet ja kollaasin alla vielä suorat linkit tuotteisiin.

Vink! Koodilla
345711 saa myös 10 euron alennuksen jokaisesta 40 euron tilauksesta ja tämä koskee myös merkkituotteita. Eli 80 euron tilauksesta saa 20 euron alen ja 200 euron tilauksesta saa 50 euron alen. Tämä koodi kannattaa hyödyntää niihin tuotteisiin mihin tuo lasten oma koodi ei käy! Koodi voimassa 4.9 saakka

*sis mainoslinkin

 • titti // tittin elämää
  2.9.2016 at 10:30

  Mä kokeilin kans tollasia dromeja, niitä oli monissa väreissä (no mulle tietty musta :D) ja kahdella eri vyötärön korkeudella. Itse siitä matalammasta tykkäsin 🙂 Oli tosi hyvät päällä!

  • Sini
   4.9.2016 at 11:37

   Nää on kyllä tosi mukavat!

 • Anonyymi
  2.9.2016 at 12:08

  Kivan näköisiä vaatteita. Elloksella ovh. hinnat tosin usein aika korkeat. 8848altitude.com sivustolla aika paljon edullisemmin. T.Mia

  • Sini
   4.9.2016 at 11:38

   Kävinkin kurkkaamassa ja eroa oli tosiaan kymppejä. Onneksi oli tuo alekoodi millä sai kuitenkin alennusta!

 • Anonyymi
  4.9.2016 at 11:11

  Hei, miten nuo Dromet ovat kotimaiset? Tekstistä ei käy ilmi 🙂

  • Sini
   4.9.2016 at 11:36

   Heippa! Nämä siis ilmeisesti valmistetaan Suomessa. Lapuissa luki "kiitos kun olet valinnut suomalaisen tuotteen ja tuet suomalaista osaamista"

  • Anonyymi
   7.9.2016 at 17:26

   Selvitin asian ja tuossa samassa lapussa, missä kiitetään suomalaisen tuotteen valitsemisesta, kerrotaan, että tuote on valmistettu Kiinassa (pieni präntti alhaalla). Suunnittelu on kyllä suomalaista. Ajattelinkin, että Suomessa valmistetuiksi housuiksi olisivat kyllä halvat kun ottaa huomioon yksityiskohdat ja siten työn määrän.

  • Sini
   7.9.2016 at 17:55

   Kiitos selvityksestä! Itsellä ei ollut noita lappuja enää, kuvan nappasin silloin kun ostin housut ja siitä koitin zoomailla mitä sanotaan.

Lue lisää