MUSTA PITKÄ TAKKI

Vanhojen kuvien läpikäyminen jatkukoon! Löysin vielä muutamia asukuvia, joita ei koskaan blogiin asti ole tullut laitettua. Tämä on loppukesältä kun kelit olivat jo vähän viilenneet.

Kuvissa minulla on kiva Guessin pidemmän mallinen jakku, joka on sen verran paksu, että menee kesällä ja syksyllä myös takkinakin. En kovin usein pidempiä takkeja käytä, koska ne näyttävät mielestäni itsellä hassulta kun olen sen verran lyhyt. Tässä tosin on sen verran kiva leikkaus, että pituuskaan ei haittaa!

Nuo Stradivariuksen housut ovat olleet mieluisat, ne ostin keväällä Budapestista. Viininpunainen sävy sopii mielestäni kivasti syksyyn ja mustaan asuun nämä tuovat sopivasti myös vähän väriä.

Nämä mun asukuvat on muutes otettu aina samassa paikassa 😀 En ole sen luontoinen, että etsiskelisin uusia kuvauspaikkoja pitkin kyliä saatika niin, että raahaisin kuvaajaa (miestä) vielä mukana. Niinpä asukuvat otetaan silloin kun kuvaaja löytyy ja sen kummemmin suunnittelematta. Pihalla luonnonvalossa kun tulee kuitenkin aina ne parhaimmat kuvat niin sitten päädytään tuohon kodin eteen kuvailemaan.

 Takki Guess // laukku Celine // housut Stradivarius // kengät Diesel

    Lue lisää