MUSTA // VALKOISTA

Jessss, pipokelit on täällä! Olenkin jo ikävöinyt pipoja kaikkina niinä huonoina hiuspäivinä mitä viimeaikoina on ollut. Onko kenelläkään muulla muutes niin, että kun leikkaa hiukset, niin aluksi tuntuu ettei niitä kertakaikkiaan vaan saa mitenkään hyvin? Sitten viikon tai parin päästä helpottaa ja hetken aikaa kaikki on perfect…kunnes malli kasvaa taas liian pitkäksi ja sama rumba alusta. Ehkä tämä on enemmänkin lyhythiuksisten ongelma, mutta itsellä käy joka kerta samalla lailla.

Anyways, pipot on kaivettu esiin ja syksystä nautitaan täysin rinnoin! Junkyardin yhteistyön tiimoilta pääsin valkkaamaan lemppari syysasun heidän valikoimistaan ja näinkin värirajoitteisena yllätys ei varmaan ole, että asusta tuli mustavalkoinen. Pipossa sentäs on jotain muutakin väriä, tiesin Aatun myös tykkäävän tästä niin päädyin tähän pipoon senkin vuoksi.

Mikäli Junkyard ei ole tuttu kauppa niin kannattaa käydä tutustumassa valikoimaan täällä. Sieltä löytyy sporttiseen ja street tyyliseen makuun kaikkea kivaa ja esimerkiksi tennareita valikoimissa on tosi paljon. Tennarit onkin kaikki muutes juuri nyt alessa!

Asukokonaisuudeksi valikoitui Junkyardin oman sweet denim merkin mustat stretch farkut, sweet sktbs merkin paita, Niken tennarit ja takki sekä Junkyard XX-XY merkin pipo. Linkit noihin löytyy kuvan alta. Tälläisessa rennossa ja sporttisessa asussa viihdyn itse eniten, vaikka kaapista löytyy niitä ”virallisempiakin” vaatteita kyllä jonkin verran. Vähän fiiliksen mukaan aina mennään, mutta varsinkin jos aamulla tulee kiire, valikoituu päälle yleensä farkut ja huppari tms.


Mukavia syyspäiviä sinnekin!
*sis mainoslinkin

    Lue lisää