MUUTAMA TUOKSUSUOSITUS

Tykkään tosi paljon hajuvesistä, mutta nyt en ole hetkeen uusia ostanut, koska vanhoja on ollut sen verran paljon vielä jäljellä. Harvemmin ostan tuoksuja muualta kuin laivalta tai lentokentältä, sillä monesti täällä Suomessa ne ovat niin paljon kalliimpia.

Ihastuin muutamaan melko uuteen tuoksuun ja ajattelin vinkata niistä teillekin. Näiden kanssa kävi hyvä tuuri, sillä sain ne -20% alennuksella Stockmannin verkkokaupasta. Jostain syystä tulin selanneeksi siellä tuoksuvalikoimaa ja huomasin tuon alekoodin, mikä on muutes voimassa vielä jokusen päivän. Kurkkaa alempaa koodit, siellä myös -20% alekoodi kaikkiin vaatteisiin ja kenkiin!

Tuoksuissa tykkään melko makeista, hedelmäisistä tuoksuista tai sitten sellaista raikkaista ”puhtaan pyykin” tuoksuisista hajuvesistä. Nyt onkon ahkerasti mainostettu kahta uutuutta, Bossin the scent tuoksua sekä Yves Saint Laurentin Mon Paris tuoksua. Voin kyllä suositella kumpaakin, tykästyin siis niin paljon, että päätin ostaa molemmat. Kaikki naistentuoksut löytyy sivuilta täältä.

 
Tuo Bossin the scent for her onkin ilmeisesti ollut suosittu, sillä se näytti jo loppuneen Stokkan verkkokaupasta. Tämä Bossin tuoksu on sellainen persikkainen, mutta siinä on vähän sellaista syvyyttä, ettei ole mikään karkkimainen kesätuoksu. Kuitenkin makeahko, mutta tässä on myös kiva kukkainen vivahde. Näistä kahdesta uutuudesta tämä on vähemmän voimakkaampi.

Alla näkyvä Mon Paris on taas enemmän hedelmäinen, muuttuu hetken ajan kuluttua kukkaiseksi ja siinä on myös ripaus myskiä. Vähän vahvempi ja sopii oikein hyvin talvituoksuksi. Aluksi tuoksu on tosi mansikkainen, mutta tosiaan iholla muuttuu sitten hetken kuluttua vähemmän makeaksi. Tätä löytyy tuolta valikoimista kahdessa eri koossa.

Vanhoista tuoksuista omia suosikkejani ovat Versacen bright crystal sekä Cleanin rain. Toinen on aika makea ja toinen taas sellainen sitruunainen kesätuoksu, joten nämä kaksi uutta tuoksua sopivat hyvin syksyyn ja talveen. Mitkä teidän lempparituoksuja ovat?

Niin ja tosiaan Stockmannilla on nyt noita alekoodeja useampia ja niitä voi käyttää samaan tilaukseen myös useamman. Itse käytin tähän sen -20% alekoodin tuoksusta ja lisäksi ilmainen postitus koodin. Ja huomasin, että jos tekee eri tilauksen, voi noita koodeja käyttää uudestaan. Eli itsekin sain molemmista tuoksuista sen -20% alen ja ilmaisen postituksen molempiin. Vaate- ja kenkäpuolella koodi antaa alen kaikista ostoskorin tuotteista.

Tässä koodit:
NORDEN1
20 %:n etu yhdestä naisten tai miesten tuoksusta

NORDEN2
20 %:n etu naisten vaatteiden kertaostoksesta

NORDEN3
20 %:n etu naisten kenkien kertaostoksesta

NORDEN4
20 %:n etu miesten vaatteiden kertaostoksesta

NORDEN5
20 %:n etu miesten kenkien kertaostoksesta

NORDEN6
Osta kodin tuotteita 100 €:lla, saat 15 €:n edun

NORDEN7
Ilmainen postitoimitus stockmann.comista

Alekoodit ovat voimassa 18.9.2016 saakka ja alen saa vain normaalihintaisista tuotteista. Ostoksille pääset tästä.

*sis mainoslinkin

  • Elisa Lpp
    15.9.2016 at 05:16

    Aivan mielettömät kuvat!
    En edes tiedä, mikä näissä iskee mutta tykkään kovasti 🙂
    Lempparituoksuihin mulla kuuluu Ralph Laurenin turkoosi, Britney Spearsin midnight ja iltatuoksuista Lancomen la vie est belle 🙂

Lue lisää