PIENIIN JA VÄHÄN ISOMPIINKIN JALKOIHIN

Lupasin kirjoitella meidän talven kenkävalinnoista ja vihdoin sain kuvia napattua. Jo monen vuonna olen tehnyt yhteistyötä lasten kenkäkaupan Pikkujalkojen kanssa ja niin myös tänäkin vuonna. Tuo kauppa on kuin kenkien karkkikauppa ja täynnä toinen ihanempia kenkiä. Valikoima Pikkujaloissa on tosi laaja ja sieltä löytyy popot niin kovaan kulutukseen kuin siistimpäänkin menoon ja kokoja aina aikuisillekin saakka! Syksyn ja talven uutuuksia on päivitetty heidän sivuilleen hurjaa vauhtia ja niitä pääsee kurkkimaan täältä.

Etenkin nahkakengistä löytyy tosi hyvä valikoima eri malleja ja värejä ja merkeissä on panostettu niin laatuun kuin ulkonäköönkin. Talvena meillä on yleensä lapsilla kahdet kengät. Toiset ns. kovaan käyttöön ja kulutukseen, sellaiset mitä voi pitää loskakeleilläkin. Toiset on taas nahkakengät villavuorella, jotka ovat hyvät pakkasilla ja sopivat myös siistimpään menoon.

Tällä kertaa Eevillä oli vielä sopivat nuo siistimmät kengät ja niinpä valitsin tällä kertaa nahkakengät Aatulle ja itselleni. Sattui niin hyvin, että noista Petit by Sofie Schnoorin päheistä nahkasaappaista meni isoin koko vielä minullekin ja Eeviltä löytyykin samanlaiset viime vuoden versiona.

 takki ja housut Guess // huivi ja pipo Balmuir // kengät Petit by Sofie Schnoor

Monesti sitä miettii, että onkohan jotkut tietyt kengät varmasti hyvät lapsen jalkaan. Nytpä pääsen itse toteamaan, että millaiselta nämä lasten kengät tuntuvat. Näissä saappaissa on vähän reilu mitoitus ja koko 37 oli sopiva omaan 38 kokoiseen jalkaani. Ja voi, ihan mielettömän pehmeät ja mukavat jalassa ja näillä tarkenee kovemmillakin pakkasilla!

Loskakeleille valitsin molemmille lapsille nämä Geoxin tex-saappaat. Nämä ovat muutes tosi kevyet, vedenpitävät ja plussaa tuo helppo pikakiinnitys nauhoissa. Värejä on kolme erilaista, Aatulla on nämä ruskeat ja Eevillä kauniit kullansävyiset. Mitoitus näissä on niukkaa ja suosittelen valitsemaan normaalikokoa isomman koon. Pikkujalkojen sivuilla on onneksi kaikissa kengissä ilmoitettu sisämitta ja kasvuvaraa kannattaa varata talvikenkiin n.1,5cm.

Aatulla on ollut vuosien saatossa nahkakenkiä niin Bisgaardilta, Angulukselta kuin Arauto Rapiltakin. Kaikki ovat aika samanlaisia niin laadultaan kuin ulkonäöltääkin ja kaikkiin olen aina ollut tosi tyytyväinen. Tällä kertaa Aatulle valitsin nämä mustat Arauto Rapin kengät. Koen, että tuo tarrakiinnitys on vaan tosi kätevä (vrt pelkkä vetkoketju tai nauhat) ja nämä lapsi saa itsekin tosi helposti jalkaan. Nämä kengät ovat ns. isojen mallia ja koot menevät 28-35 välillä. Uskoisin olevan isompienkin poikien makuun! Kengissä on lämmin villavuori ja pohjallinen sekä tex-käsittely pinnassa.

Käykäähän kurkkaamassa Pikkujalkojen sivulla mitä kaikkea kivaa sieltä löytyy ja myös alepuolelta voi tehdä vielä hyviä löytöjä tulevaan talveen. UGG saappaat ovat saapuneet juuri varastoon, itselläni on muutes viime vuodelta nämä lasten uggit koossa 36 ja ovat tosi lämpöiset ja kauniit!

    Lue lisää