SUPERHELPOT LÄMPIMÄT VOILEIVÄT

adf.track(546989, ’VaasanRuispalatOhutHerkku-Eeviskainen-Blogi’);

Meidän perheessä menee melko paljon ruisleipää ja siksi lähdinkin innolla mukaan Indiedaysin ja Vaasan herkku kampanjaan, jossa tarkoitus oli testailla tätä uutta, hetki sitten kauppohin saapunutta, Vaasan ohut herkku ruisleipää.

Ruispalat ovat varmasti kaikille tuttu tuote. Omasta mielestäni niissä aina paras pala on se leivän ohuempi puoli. Nytpä ei tarvitse enää puolia valkkailla, sillä uudet ohut herkkupalat ovat juuri sopivan ohuita ja extra hyviä (ja rapeita) paahdettuina! Itse tuote on yhtä hyvä kuin edeltäjänsä, pääset tutustumaan tarkempiin tuotetietoihin täällä.

Meillä yksi lempi iltapalaherkuista on lämpimät voileivät. Usein teemmekin niitä juuri ruispaloista ja nyt testailimme tuttua reseptiä näillä ohuemmilla herkkupaloilla. Tämä iltapala valmistuu nopeasti ja sen pystyy tekemään vaikka lapsikin, usein meillä onkin pari innokasta kokkia vapaaehtoisena kun kysyn, kuka haluaisi auttaa.

Näihin tarvitset vain ruisleipää, tonnikalaa tomaattikastikkeessa, vähän mausteita ja juustoa! Levitä tonnikala leivälle, ripottele päälle mausteita oman maun mukaan (meillä pippuria ja grillimaustetta), kuorruta juustoraasteella ja pistä uuniin n. 10 minuutiksi. Valmista!

Meillä lapset eivät niin noista yrteistä välitä, mutta omille leiville laitoin lisäksi päälle vielä basilikaa. Näihin sopii hyvin myös muutkin yrtit, rohkeasti vain kokeilemaan!

Lämpimiä voileipiä meillä tehdään myös monista muista raaka-aineista kuin tonnikalasta. Kuulisinkin mielelläni teidän suosikit lämppäreihin, josko sitä löytäsi uusia ohjeita kokeiltavaksi!

  • Anonyymi
    19.9.2016 at 10:08

    Meilläkin moninaiset täytteet, mutta paras kuorrutus tulee juustoraasteesta ja kananmunasta, sekoitetaan paksuksi tahnaksi. Voi myös maustaa, esim. sinapilla, oreganolla tai valkosipulilla. 🙂

  • Tintti - Valkoisia Haaveita
    19.9.2016 at 13:25

    maukasta 🙂 helppo ja nopea duunata työpäivän jälkeenkin ja helppoa tekemistä lasten kanssa ja jos on "jämiä" jääkaapissa tuhottavana 🙂 http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

Lue lisää