HELLO OCTOBER!

Kylläpä syyskuu meni taas hujauksessa ja vaikea uskoa, että tässä elellään tosissaan jo lokakuuta. Lokakuu on meillä aina menoja täynnä, sillä siihen osuu niin Eevin kuin useamman muunkin tutun synttärit. Lokakuu on kiva kuukausi myös siksi, että pääsee viettämään syyslomaa ja tänä vuonna suuntaamme taas muutamaksi päiväksi Tallinnaan.

Kaivoin tuossa jo kynttilöitä esiin ja varastoa siivotessa eteen tuli joulukoristelaatikkokin. Mietin, että eipä ole jouluunkaan enää pitkä ja samalla mietin, että mihin ihmeessä me täällä saadaan joulukuusi mahtumaan?!

No onneksi joulujuttuja ei ihan vielä tarvitse pähkäillä, seuraavana vuonna vietetäänkin joulua sitten uudessa kodissa! Tässä muutama random kotikuva kun tänään niin kivasti paistoi aurinko ja eilen tuli juuri siivottuakin. Matot odottavat tosin vielä tamppaamista ulkona. Yksi asia mitä muutes kaipaan omakotitaloasumisessa on se, että siivouspäivänä sai luukuttaa musiikkia niin lujaa kuin halusi. Ensimmäinen asia mitä meinaan uudessa kodissa tehdä onkin laittaa volat kaakkoon!

Mukavaa lokakuuta!

  • Sini
    6.10.2016 at 00:45

    Teillä on aina niin ihanan näköistä <3 Mukavaa loppuviikkoa sinulle ja perheellesi 🙂

Lue lisää