IHAN PERUSASU JA PARI ALEKOODIA

En ole tyyppi, joka liihottelee päivästä toiseen korkeissa koroissa ja viimeisen päälle laitettuna vaan arkena se mun perusasu on aika rento ja tavallinen. Tässä kuvien muodossa ehkä se yleisin asu mitä päältäni löytyy eli jokin vähän sporttisempi takki, college, pillifarkut ja maiharit tai tennarit.

Aika tavallista, mutta mukavat päällä ja toimivat hyvin töissä ja arjessa kotonakin. Samallapa vinkkaan muutamasta alekoodista, jotka voitte hyödyntää vaikkapa kuvissa näkyviin Timberland kenkiin tai mihin sitten haluattekin. Nuo timberlandit ovat itsellä olleet jo viime vuodesta ja ole tykännyt niistä kovasti. Niitä löytyy myös Ellokselta useammasta väristä ja useammassa mallissa ja bongasin muutaman alekoodin, mitkä toimivat myös kaikkii merkkituotteisiin. Toinen merkki millä on kivoja maihareita niin miehille kuin naisillekin on Björn Borg. Itsellä on kahdet heidän kengät ja miehellä yhdet ja olemme olleet kyllä tyytyväisiä. Niitä löytyy myös useammassa mallissa täältä.

Tällä hetkellä voimassa näyttää olevan kaksi koodia, mutta kurkatkaa elloksen sivuilta myös kohta ”omat tarjoukseni” ja siellä itselläni on ollut myös esim 50 euron alekoodeja tilaukseen. Jos olette sivuille rekisteröityneet ja jonkin verran ellokselta tilanneet niin usein siellä on myös henkilökohtaisia koodeja tarjolla.

40 euroa alennusta kun tilaat vähintään 150 eurolla, koskee myös merkkituotteita!
koodi 340604

20 euroa alennusta kun tilaat vähintään 90 eurolla!
Koskee myös
merkkituotteita! 20 euron alennus koskee uutta, vähintään 90 euron
tilausta Elloksen valikoimasta. Koodi 345724

 pipo Balmuir // takki Henri Lloyd // paita Peak Performance // housut Guess // kengät Timberland

*sis mainoslinkkejä

 • Anonyymi
  12.10.2016 at 08:02

  Innostuin jo, että nyt olisi mahdollista hankkia Timberlandin Icon 6 Premium Boot -kegät pienellä alennuksella, mutta ei…Ne onkin "Ei alennusta" -tuote.

  • Sini
   12.10.2016 at 08:07

   Nimenomaan noihin timberlandeihin kokeilin koodia ja se toimi! Huomasithan, että se ale tulee vasta siirryttäessä kassalle eli ei näy heti kun koodin syöttää. Testasin ja ainakin itsellä toimii kaikkiin merkkituotteisiinkin

Lue lisää