SYKSYINEN ASU, ARVONNAN VOITTAJA JA SEASON SALE

Hellurei täältä syyslomalta! Loma alkaa virallisesti kyllä vasta maanantaina, mutta mulla oli vapaata jo perjantaina niin lomafiiliksissä ollaan täällä jo oltu. Ajattelin lomailla bloginkin puolella tämän viikon, joten laitan alkuviikosta käyntiin yhden arvonnan loman ajaksi ja loppuviikosta sitten palailen kertomaan arvonnan voittajan.

Viikonloppu on mennyt juhlien merkeissä ja instasta voi kurkata jo vähän tunnelmia Eevin 8-vuotis kemuista. Niistä vielä lisää myöhemmin blogissa, laitan teille tänne yhden hyvän suolaisen piirakkareseptin sitten samalla.

Tässäpä muutama kuva syksyisestä asusta, missä minulla on päällä kiva Vilan harmaa villakangastakki ja konjakinväriset asusteet. Harmaa ja ruskea sopii mielestäni kyllä nätisti yhteen! Tuo takki on ollut tosi suosittu kaikissa väreissä ja sitä on nyt ainakin mustana ja harmaana tullutkin lisää House of Brandonille. Kannattaa myös kurkata heidän tänään alkanut mid season sale, mistä löytyy kauden uutuuksia alennettuna ja siellä on myös esimerkiksi paljon takkejakin!

 takki Vila // huivi ja laukku Mulberry // farkut Guess // saappaat Rieker

Arvoin eilen myös tuon Interior today kaupan arvonnan voittajan ja arpaonni suosi seuraavaa kommentoijaa:

Anonyymi 10 lokakuuta, 2016 19:30
Upea eteinen, niin hieno! Tykkään kovasti tyylistä.
Mukana arvonnassa, kirkas on suosikkini. 🙂
Maisa (pienet.suloisuudet@gmail.com)
Laittelen voittajalle sähköpostia! Oikein mukavaa tulevaa viikkoa kaikille!
*takki saatu, sis mainoslinkin
 • Sara // housefive
  16.10.2016 at 10:10

  Kauniisti sopii sulle harmaa. Mulla on miltei samanlainen Vero Modan takki, mutta en jotenkin osaa käyttää sitä vasta kuin kevätpuolella. Tuo kassikin on aika ihana 😉

 • Anonyymi
  16.10.2016 at 11:28

  pienet.suloisuudet kiittää! 🙂
  ps. kiva syysasu!

 • Anonyymi
  16.10.2016 at 12:02

  Minkä kokoinen takkisi on?

  • Sini
   16.10.2016 at 12:19

   Mulla on xs. Eka tilasin s kokoisen, mutta jouduin vaihtamaan. Reilua kokoa mielestäni.

Lue lisää