VALMIINA TALVEEN

Tälle viikolle luvattiin jo vähän kylmempää keliä ja luntakin ainakin joihinkin paikkoihin, joten päätin kaivaa varastosta jo vähän lämpimämpiä takkeja ja kenkiä esiin. Ihan vielä ei varmasti UGG saappaita tarvitse, mutta siinä kun ne oli hollilla niin nappasin muutamat asukuvat.
Noihin UGG Australia popoihin olen luottanut jo monta talvea ja viluvarpaille ne ovatkin tosi hyvät!

Itsellä on näistä nämä nahkaiset versiot ja olen tykännyt näistä kovasti. Lapsilla on vielä edellisvuodelta tavalliset classic short malliset konjakinväriset saappaat ja ne monesti kyllä eksyy talvella jalkaan kun ovat niin helpot ja nopeat pukea. Kannattaa vaan suojata ne suoja-aineella niin ei vesikään pääse niitä pilaamaan.

UGG Australia kenkiä eri malleissa löytyy ainakin täältä ja kannattaa hyödyntää näihin alekoodit, jos teiltä omilta sivuilta niitä henkilökohtaisia löytyy. Talven pakkasilla minut lämpöisenä pitää saappaiden lisäksi tämä tummansininen Parajumpersin untuvatakki ja sitten jos oikein superkovat pakkaset iskee, on minulle yksi paksumpi parkatakki vielä varastossa. Ilman kunnon huivia en osaa syksyisin ja talvisin ollakaan ja tykkään käyttää villahuiveja eniten.

 Takki Parajumpers // pipo Balmuir // huivi Mulberry // hanskat ja kengät UGG Australia // housut Stradivarius

*sis mainoslinkin

 • Anonyymi
  31.10.2016 at 16:41

  Kaunis asu, mutta mikä on tämä ihana laukku? Superkivat värit. En löytänyt sen tuotetietoja.
  Tiina

  • Sini
   31.10.2016 at 17:09

   Kiitos! Laukku on Celinen trapeze

Lue lisää