VERKKAREISSA JA 100 EURON LAHJAKORTTIARVONTA

En ole omistanut perinteistä verkkapukua sitten B-junnujen pelivuosien enkä ole verkkareita kyllä kovin paljoa kaivannutkaan..ennen kuin nyt. Yhtäkkiä perusverkkarit ovat alkaneet näyttää superkivoilta ja hei, jos Kardashianin Kimiltä kysytään niin kuuminta hottia on nyt nappiverkkarit! Siis ne, mitä pidettiin joskus yläasteella (vai oliko se ala-asteella?!). Niihin en halua kyllä koskaan palata, mutta perus mustavalkoinen verkkapuku kelpaa kyllä. Ainut ongelma oli, että nämä olivat aina jokaisesta kaupasta loppu!

Elloksen yhteistyön merkeissä valitsin muutamia suosikkeja heidän nettikaupastaan ja sieltäpä löytyi myös tämä mustavalkoinen Adidaksen verkkapuku. Nämä myydään erikseen ja takki löytyy täältä, housut taas täältä. Koko on vähän niukkaa, itselle meni juuri ja juuri näistä koko 36.

Sain arvottavaksi myös yhden 100 euron lahjakortin elloksen nettikauppaan ja jos haluat osallistua arvontaan, tarvii sinun vain klikata itsesi tänne ja linkittää suosikkituotteesi elloksen valikoimista tuonne kommenttilaatikkoon.

Muistakaa myös muutama voimassa oleva alekoodi elloksen kauppaan:

40 euroa alennusta kun tilaat vähintään 150 eurolla, koskee myös merkkituotteita!
koodi 340604

20 euroa alennusta kun tilaat vähintään 90 eurolla!
Koskee myös
merkkituotteita! 20 euron alennus koskee uutta, vähintään 90 euron
tilausta Elloksen valikoimasta. Koodi 345724

Tässä vielä muutamat omat suosikkini linkkeineen tuolta elloksen valikoimista. Käykäähän valkkaamassa omanne ja osallistukaa arvontaan. Arvonta päättyy pe 21.10.2016 klo 21.00

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9 // 10 // 11 // 12 // 13 // 14 // 15 // 16 // 17 // 18 // 19 // 20
*sis mainoslinkin

Lue lisää