BOBLES TULI TALOON

 *Yhteistyössä Bobles, Plastex ja Lasten pr

Meille tuli viime viikolla tosi kiva paketti, mikä sisälsi lasten valkkaamat Bobles tuotteet. Näitä olenkin monessa blogissa jo aikaisemminkin ihaillut, mutta ajatellut, että hankitaan sitten uuteen kotiin missä on enemmän tilaakin. Tämä muurahaiskarhu meneekin kuulkaas tosi pieneen tilaan ja hyvin mahtuu sillä leikkimään ja temppuilemaan tuossa meidän olohuoneessakin!

Arvatenkin lapset ovat molemmat olleet näistä tosi innoissaan ja joka päivä on rakenneltu erilaisia temppuratoja tuohon meidän olohuoneeseen. Nappasin yhtenä päivän kuvia kun Aatu leikki näillä Eevin ollessa koulussa.
 

Nämä Boblesit ovat kyllä kivoja, sillä kehittävät todella hyvin lapsen motoriikkaa, kehonhallintaa ja mielikuvitusta. Plussaa on myös tuotteiden kiva ulkonäkö ja se, että yhdellä tuotteella voi tehdä monia erilaisia juttuja. Tämä muurahaiskarhu taipuu niin torniksi, pöydäksi ja tuoliksi kuin tasapainoradaksikin.

Aatu innoissaan rakensi itselleen avaruusaluksen ja tähysti sillä uusia planeettoja. Eevi valkkasi itselleen tuon harmaan donitsin ja suunnitteli, että omaan huoneeseen haluaisi sitten tämmöisen vielä toisessakin värissä. Näitä donitseja löytyy kolmessa eri koossa ja tämä on se keskimmäinen.

 
Lasten pr:n kautta saimme vielä Plastex paketin, missä oli näitä hauskoja Doggy rakennuspalikoita. Näitäkin löytyy useammassa värissä ja meille valkkasin mustia, valkoisia ja punaisia. Näillä on lapset saaneet myös aikansa hyvin kulumaan rakennellessaan mitä ihmeellisempiä vempaimia. Aatulla yleensä projektista syntyy jokin ”laserpyssy” minkä ottaa sitten mukaan tuonne avaruusasemalleen 😀


Kiitos vielä Bobles, Plastex ja Lasten pr näistä kivoista jutuista!

    Lue lisää