MARIMEKON JOULU JA -15% ALEKOODI

 *yhteistyössä marimuksu

Marimekon joulu näyttää tänäkin vuonna aivan ihanalta ja kävinkin jokin aika sitten marimuksussa ostamassa muutamia jouluisia juttuja. Näissä on kivaa se, että menevät kyllä ihan ympäri vuoden ja astiat sopivat kauniisti yhteen muiden marimekon astioiden kanssa.

Sain myös teille alekoodin käytettäväksi kaikkiin marimekon astioihin, maljakoihin, tarjottimiin ja joulun tekstiileihin. Kurkatkaapa alekoodi hieman alempaa!

Tässä astioita joita ostin täydentämään meidän vanhoja oiva sarjan astioita. Ihania pikkulusikoita myydään joko neljän pakkauksissa tai ihan yksitellen ja näitä löytyy niin mustana kuin punaisenakin. Uusi varvunraita-kuosi on minusta tosi kaunis ja nuo pikkulautaset ovat meillä kovassa käytössä arjessa, niinpä ostin kaksi punaista tuomaan väriä joulupöydän kattaukseen. Tuo oiva koppa tarjoiluastia on minusta kaunein koko mallistosta, nahkainen kahva sopii tähän kuin nenä päähän! Marimuksun astiat löytyvät täältä.

Kankaista tykästyin eniten tähän kultaiseen vuorilaakso-kuosiin. Viime vuosien suosittua kuusikossa kangasta saa nyt muutes taas mustana ja vihreänä ja siitä löytyy niin pussilakanoita kuin tyynyliinojakin tuon kankaan lisäksi.

Kynttilänjalkoja oli tullut myös monia erilaisia, kaunein minusta oli tämä oiva liekki kynttilänjalka missä on kultainen reunus. Kynttilänjalat löytyvät täältä sisustusosastolta.

Tekstiileistä oma suosikkini on tämä kumiseva peitto. Se onkin ollut sohvalla päivttäin käytössä! Materiaali on mukavaa puuvillaa ja lapsiperheessä tämä onkin villapeittoa parempi kun on helpompi pestä.

Marimekon kaikki maljakot ovat minusta niin upeita, että voisin ottaa meille ihan jokaisen. Tällä hetkellä meiltä löytyykin nämä kaksi pientä flower maljakkoa, harmaa iso urna sekä valkoinen ming. Jos haaveilet näistä maljakoista niin kannattaa hyödyntää tuo -15% alennus, sillä saa jo kivasti hinnasta pois!

Saatte siis koodilla astia16 tuon -15% alennuksen kaikista astioista, maljakoista, tarjottimista ja joulun tekstiileistä. Koodi on voimassa tämän viikonlopun ajan. Koodi syötetään heti etusivulla oikeaan yläkulmaan ja se muuttaa sivulla hinnat automaattisesti. Muistakaa siis syöttää koodi ennen kuin laitatte tuotteen ostoskoriin. Marimuksuun pääset tästä.

 • Anonyymi
  18.11.2016 at 09:36

  Teillä on tosi ihana ja kutsuva koti! Mistä nuo julisteet/kortit ovat? Kuuluvatko nekin Marimekon joulutuotevalikoimaan vai ovatko jo poistuneita?
  -Kavvi

  • Sini
   18.11.2016 at 12:08

   Kiitos! Kortit ovat myös marimekon, ne löysin Keskiseltä sieltä korttiosastolta. Varmasti muistakin päivittäistavarakaupoista löytyy!

Lue lisää