VAALEANPUNAISTA TALVEEN

Vaaleanpunainen ja muut pastellisävyt ovat lokeroituneet ehkä enemmän kevätväreiksi ja itsekin kyllä yleensä syksyllä kaivan niitä murrettuja ja tummempia sävyjä esiin. Alkanutta viikkoa piristääkseni kävin kukkakaupassa hakemassa kimpun kukkia ja vaikka siellä oli toinen toistaan kivempia ”syyskukkia”  niin jotenkin vaaleanpunainen väri houkutteli eniten.

Kevään jäljiltä en ole ehtinyt (jaksanut) laittaa meidän vaaleapunaisia tyynyjä vielä säilöön, joten nyt olkkarissa onkin aika roosan sävyinen ilme. Ja tykkään tästä kyllä kovasti, vaaleanpunainen sopii kivasti myös talveen!

Kuvissa vilahtelee muutama marimekon syysuutuus, jotka kävin ostamassa täältä meidän paikallisesta liikkeestä marimuksusta. Tuo harmaa iso urna maljakko on tosi kaunis ja olen ihastunut totaalisesti torkkupeitossa näkyvään kumiseva kuosiin. Marimekkolla on tosi kivoja joulutuotteitakin jo tullut myyntiin ja niistä kirjoittelen vielä lisää myöhemmin! Niitä voi kuitenkin käydä jo kurkkaamassa esimerkiksi täällä marimuksun sivuilla.

 • j.m
  8.11.2016 at 05:55

  Mistä nuo vaaleanpunaiset tyynynpäälliset on? Näyttäis kivoilta meidänkin olkkarissa harmaan ja musta-valkoisen kaverina. Hobbyhallissa oli muuten edullisia vastaavanlaisis m-v kuusi-tyynynpäällisiä 🙂

  • Sini
   8.11.2016 at 07:46

   Moikka! Se on fine little day merkkinen. Olen ostanut sen jostain suomalaisesta verkkokaupasta, mutta en vaan kuollakseni enää muista mistä. Noita löytyy kyllä useasta kaupasta.
   Kiitos vinkistä!

 • Anonyymi
  11.11.2016 at 06:49

  Mistä tuo teidän ihana sohvapöytä on? ��

  • Sini
   12.11.2016 at 11:23

   Moi! Se on muuto round pöytä ja ainakin finnish design shop myy

Lue lisää