ADIDAS ONCADA JA NUDET TENNARIT

adf.track(546989, ’TESTI-POSTAUS4_Kaikkimitaolen’);

Adidaksen ja Mini Rodinin yhteistyömallisto herätti suurta hypetystä lastenvaatefanien keskuudessa, mutta minä iskin silmäni tähän uuteen adidaksen oncada-kuosiin, mitä olikin huomattavasti helpompi saada käsiinsä kuin tuota ensiksi mainittua. Eläimiä löytyy tästäkin ja itse tykkään kovasti näistä adidaksen hieman övereistä printeistä.

Tästä kuosista löytyy muitakin tuotteita esimerkiksi hauskat collegehousut ja printtimekko. Luulen, että tämä bomber kuitenkin piisaa itselleni ja tämänkin taidan yhdistää mustan alaosan kanssa. Tämä oli kiva kun oli vähän paksumpaa materiaalia, yksi aikaisempi vastaavan mallinen pusakka kun oli todella ohutta. Mikään takki tämä ei tosin ole vaan voi pitää ihan takin allakin, mutta kesällä menee kyllä ihan sellaisenaankin ulkona.

Suurta ihastusta herätti myös adidaksen kaunis viininpunainen pusakka, mistä ei onneksi ollut enää omaa kokoani. Tennaripuolella on taas aivan liikaa ihanuuksia ja kevätkelit mielessä pohdinkin muutaman nude-värisen parin välillä. Kollaasista löytyy omat suosikkini, mikä on sinun suosikkisi? Ilmeisesti tuo nude väri tulee olemaan tennareissa ensi kevään the juttu, joten täytyykin olla jo asialla jos meinaan vielä oman kokoni saada.

Hyvä valikoima addun uutuuksia löytyy täältä ja niken kenkiä täältä.

adidas kengät // housut // adidas kengät

’sis mainoslinkin

    Lue lisää