GREYISH

Instassa postailinkin jo kivasta kotiasusta, missä olen viihtynyt jo useampana päivänä. Tähän kuuluu harmaa vähän pidempi neuletakki, mikä on mukavaa puuvilla/villa sekoitusta, legginssit sekä basic trikoo t-paita.

Olen ollut positiivisesti yllättynyt kuinka kivoja nämä modern basic merkin vaatteet ovat ja sieltä löytyikin tuo neuletakki sekä myös muutama noita perus t-paitoja. Adidaksen puuvillaiset legginssit menevät niin kotona kuin treenatessakin ja vähän leudommilla pakkasilla pärjää hyvin superstar tennareilla. Mikäli kaapissasi on tarvetta ihan perus vaatteille, suosittelen tsekkaamaan tuon modern basic merkin!

Tänään vielä saa -30% alen koko tilauksesta koodilla 346049.
Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita,
kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja, leluja ja mattoja. Alen pääset hyödyntämään täällä.

Mukavaa neljättä adventtia!
*neule, paita ja leggarit saatu
**sis mainnoslinkin

    Lue lisää