JOULU SAA TULLA

Jei, loma alkoi eilen ja koti alkaa olla nyt joulukunnossa. Innostuin tekemään vähän perusteellisemmat joulusiivot ja nyt on sitten kiva ottaa joulu vastaan puhtaassa kodissa. Joulukuusta meille ei tänä vuonna tänne mahdu ja kaikki vanhat joulukoristeet on muuttolaatikoissa varastossa. Niinpä joulu tehtiin kokonaan lasten askartelemilla joulukoristeilla ja mielestäni nuo kyllä kauneimpia koristeita ovatkin!

Tänään onhjelmassa on vielä jouluruokien väsäystä, mutta illalla toivottavasti ehtii jo vähän oikaista ja rentoutua vaikkapa sisustuslehden parissa. Täytyypä tästä vielä singahtaa raksallekin siivoamaan!

Pari joulukukkaa tuli ostettua eilen ja ne saavatkin majailla noissa Bloomingvillen kauniissa laseissa. Äitini kanssa eilen avattiin yksi tuollainen Peltolan blue sinihomejuusto ja niinhän siinä kävi, että illalla soimme melkein koko paketin. Ehkä parasta sinihomejuustoa ikinä! Niinpä piti tänään vielä äkkiä käydä hakemassa muutama paketti lisää. Valmistaja on Suonenjokinen Peltolan ja täällä Alavudella tätä myy Vietävän Hyvää kauppa. Suosittelen testaamaan!!

Pari alevinkkiä vielä loppuun. Babyshopissa on vielä tänään vip sale, missä saa monista tuotteista -25% alennuksen koodilla VIPXMAS. Tilasin alennuksella Eeville kevääksi nuo mageat Niken air max thea tennarit. Niitä löytyy pienemmille täältä ja isommille täältä. Alea ei saa uutuuksista, mutta vinkkinä, että tuolla on myös noita suosittuja adidaksen leggareita
Tarjous voimassa 23/12 2016 saakka eikä sitä
voida yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjous ei sisällä kevät/kesä 2017 mallistoja.

*Tarjous ei koske seuraavia merkkejä: Mini Rodini, Bugaboo, Ralph Lauren, Acne
Studios, Babyzen, Ergobaby, Ia BON, Livly bas, Moncler, Young Versace bas,
Stokke, Kenzo, Littlephant, Stella McCartney, Armani Junior, Burberry, Chloé ja
Little Marc Jacobs.Tänään alkoi Finnish Design Shopissa myös salainen ale ja sieltä saat kaikista normaalihintaisista tuotteista -15% alennuksen koodilla SECRETSALE. Kurkkaapa kauppaan tästä.

 
*sis mainoslinkin


    Lue lisää