KINKUN SULATTELU KUTEITA

Joululoma on itsellä mennyt aika pitkälti leggareissa ja verkkareissa!

Mukavin kotiasu ikinä on kyllä ollut tämä Adidaksen collegepuku, minkä tilasin black friday alesta. Kyseinen asu on Adidaksen ja Pharrel Williamsin yhteistyömallistosta ja housut ovatkin alessa täällä, huppari löytyy normihinnalla täältä. Samantyyliset punaiset tennarit taas löytyy täältä.

Kuten joka vuosi, myös tänäkin vuonna olen kovasti suunnitellut, että palaisin ruotuun tuon herkuttelun suhteen. Se ei loppupeleissä ole kovin vaikeaa kun vaan alkuun pääsee. Saas nähdä kuinka käy 😀

House Of Brandonilta sain mukavan sporttisen paketin ennen joulua ja sieltä löytyi nämä We are fit merkin treenihousut, toppi sekä Calvin Kleinin liivit.

Nuo We are Fit merkin printtihousut ova olleet tosi suositut ja niistä näkyikin nyt tulleen taas lisää kokoja varastoon! Mitoitus on housuissa aika reilu, kannattaa ottaa yksi koko pienempi kuin normaalisti on käytössä. Calvin Kleinin alusvaatepuolella on myös kauniita uutuuksia, kurkatkaa täältä. House of Brandonilta saa tosiaan vuoden loppuun saakka -20% lisäalen kaikista aletuotteista koodilla HBSLS

Mukavaa Uutta Vuotta teille kaikille, palaillaan ensi vuonna linjoille!
*sis mainoslinkin
*HOB vaatteet saatu

Lue lisää