LAHJOJEN HANKINTAPUUHISSA (JA -25% ALEKOODI TEILLE!)

Tänään tuli pyörittyä Ideaparkin kaupoissa useampi tunti tehden joululahjaostoksia. Aika hyvällä mallilla ne nyt jo ovatkin ja viimeiset lahjat laitoin äsken tilaukseen, kun elloksella mainostettiin -25% alennusta lähes kaikesta.

Ajattelin poimia tähän muutamia vinkkejä mitä pukinkonttiin voisi hankkia ja kokosin muutaman kollaasin sen tiimoilta. Lähes kaikki tuotteet kuuluvatkin tuohon alekoodin piiriin. Itse ilahtuisin kovasti pehmeästä aamutakista, pyjamasta, hyvästä hajuvedestä tai lämpöisistä tossuista (jos en sellaisia jo omistaisi). Itselläni löytyykin tosiaan sellaiset villaa sisältävät nahkatossut ja voin ehdottomasti suositella niitä! Huippuhyvä löytö on myös tuo kollaasin villapipo hintaan 17,95e ja siitä vielä alennus pois. Elloksella muutes on näille joulun tilauksille vaihto-ja palautusoikeus 15.1.2017 saakka!

Miehelle mieluisia olisi varmasti lämpöiset laadukkaat hanskat tai vaikkapa nahkainen toilettilaukku. Lapsilla toiveena on joka vuosi ollut legoja ja pukinkontista löytyy aina myös uudet yökkärit. Kurkatkaa myös kollaasin supersuloiset tossut!

Muutama pehmeä paketti on siis vielä matkalla ja tosiaan alen saa kaikista leluista, vaatteista, asusteista, kengistä, kodintekstiileistä, tapeteista, sisävalaisimista ja matoista. Kampanja on voimassa 11.12.2016 saakka ja alen saa koodilla 345450 ja ostoksille pääset tästä. Ale koskee kaikkia merkkejä paitsi UGG, Vagabond, Odd Molly.

*sis mainoslinkkejä

    Lue lisää