MEIDÄN JOULU JA MUUTAMA VÄLIPÄIVÄN ALEVINKKI

Niin se taas aatto tuli ja meni ja tässäpä muutamia kuvia meidän joulusta. Lapsilla oli tänä vuonna aattona päällä Vimman punaiset lettipaidat, Eevin oma tosin oli vähän reilua kokoa ja olikin enemmänkin tunika 🙂

Aatto vietettiin tänä vuonna miehen vanhempien luona isommalla porukalla. Jouluruoka oli taas superhyvää ja pukki tulikin tänä vuonna jo melko aikaisin ja lasten ei tarvinutkaan niin kauaa jännittää.

Aatun mielestä mieluisin lahja taisi olla FurReal kissa. Minun mielestäni tämä Heidi Valkolan automatto oli aivan ihana ja on muutes nyt alessa täällä.

Eevin lempilahja taisi olla Hatchimal elukka ja sitten hän sai myös mm. noita hauskoja shopkins juttuja.

Minulle pukki toi kauniita marimekon astioita. Niitä käytimmekin heti joulupäivän kattauksessa ja sopivat ihanasti tuon kultaisen marimekon liinan kanssa yhteen. Noita marimekon jouluastioita on muutes nyt -30% alessa täällä ja samoin kaikki nuo marimekon kausituotteet ovat samassa alessa.

Postailin eilen tänne Stockmannin alevinkin kun siellä oli paljon sisustusjuttujakin -70% alessa. Kävi kuitenkin niin, että postauksen jälkeen hintoja oli tänään muutettu ja päätinkin nyt poistaa tuon postauksen kun ne hinnat eivät enää paikkansa pitäneet. Ystäväni kanssa tilasimme eilen noilla hyvillä aleprosenteilla ja toivottavasti myös tuotteet niillä hinnoilla saamme.

Kuitenkin tässä pari alevinkkiä välipäiviin!

Ensimmäisenä elloksen ale. Siellä on normaalissa alessa kaikkea kivaa niin vaatepuolella kuin sisustuspuolellakin, tuotteet löytyvät täältä. Tänään on kuitenkin vielä -50% lisäalekoodi voimassa ja se käy kaikkiin tuotteisiin, jotka löytyvät tältä sivulta. Koskee siis vain noita poistomyyntituotteita. Koodi tuohon on 345737 ja tosiaan voimassa vielä tämän illan!

Booztilla alkoi myös ale ja siellä oli kivoja juttuja ainakin tuolla Designer sale osastolla mitä vähän tsekkailin. Aleprosentit ovat ihan ok, -40% alessakin oli paljon kuten esim alla olevat tuotteet. Tuossa siis Ganni merinovillaneule, By Malene Birger villahuivi ja saman merkin laukku. Myös tavallisessa alessa on paljon kivaa niin naisille, miehille kuin lapsillekin ja sinne pääset tästä.

Sitten vielä House Of Brandonilla saa -20% lisäalennuksen noista kaikista aletuotteista. Aletuotteet löytyvät täältä ja koodi on HBSLS

*sis mainoslinkin

 • Anonyymi
  25.12.2016 at 21:08

  Hienon näköisiä lahjoja, mutta miksi Aatulla on tyttöjen paita? Nuo lettivaatteet on muutenkin minun mielestä kamalia, mutta pojalla varsinaisia no-no.

  • Sini
   25.12.2016 at 21:55

   Mä en kyllä yhdistä tuota kuosia tyttöihin ollenkaan. Mun mielestä ihan unisex ja ei meillä ole tyttöjen ja poikien vaatteita vaan vaatteita, joissa on kivoja kuoseja.

   Käyttäjä itse tykkää, joten se varmasti on pääasia 🙂

  • Iina Maria
   26.12.2016 at 08:14

   Voi apua, tuo lettikuosi ei kyllä oo ollenkaan tyttömäinen!

 • Anonyymi
  26.12.2016 at 10:49

  Kiitos taas hyvistä alevinkeistä! Ehdin tilata Stokkalta kans niin, että alet olivat kohdillaan 🙂 Mukavaa joulun jatkoa!

  @helianneliisa

  • Sini
   27.12.2016 at 07:53

   Kiva kuulla!

 • Anonyymi
  26.12.2016 at 19:25

  Stockmannin nettikauppa on ollut aivan sekaisin jo ainakin kuukauden ajan. Tuotteiden hinnat vaihtelevat, vääriä hintoja, saatavuustiedot tuotteissa mitä sattuvat, nettikauppaan laitetaan "alemyyntiin" tuotteita joiden saatavuus nettikaupassa on heti alkuunkin 0 kpl, myymälässä ko. tuotteet taas saatavilla mutta normaalihintaan…. todella turhauttavaa ja lopun alkua arvatenkin koko ketjulle…

  • Sini
   27.12.2016 at 07:53

   Uusi nettikauppa on minunkin mielestäni ollut huonompi kuin se vanha. Valikoimakin on pienentynyt 🙁

 • Anonyymi
  26.12.2016 at 23:34

  Siis lettikuosi ei ole tyttömäinen. Kun siitä tehtyjä vaatteita käyttävät aikuiset naiset niin luulisitteko että miehenne suostuisivat laittamaan ko. Kuosista tehdyn paidan? Onhan se aivan selvästi tyttöjen kuosi. Tottakai saa laittaa päälleen mitä tykkää, mutta jos paidassa on kuvattu tyttöjen pitkiä lettejä on vaikea ajatella sitä pojan päällä. Siis minun mielestä. Ja Eevillä puuttuu housut, paita on liian lyhyt tunikaksi ja näin ollen näyttää sukkahousuilta ja paidalta.

  • Sini
   27.12.2016 at 07:52

   Se on sinun mielipiteesi, minun on eri. Maailmaan mahtuu molemmat 🙂

Lue lisää