MOLO KIDS KEVÄT 2017 KUOSIT

adf.track(546989, ’TESTI-POSTAUS5_Kaikkimitaolen’);

Käytiin tänään lasten kanssa marimuksussa tsekkaamassa kevään uudet välikausivaatteet ja kumpaisellekin tuli ostettua takit tuosta molo kidsin kevätmallistosta. Hullua, että välikausivaatteet ovat jo nyt kaupoissa, juuri kun ollaan päästy vasta sisään tähän talvimoodiin!

Kaupasta tullessa napattiin parit sovituskuvat uusista takeista, josko näistä olisi apua teille mikäli pähkäilette kokovalintojen tai kuosien kanssa. Täytyy sanoa, että jälleen kerran ne kuosit on paljon kauniimmat livenä kuin mitä tuotekuvat antavat ymmärtää!

Eevi tykästyi tähän Hillary softshell takkiin missä on superihana pastellisävyinen kaktusprintti. Eevillä (n 120cm) oli vielä viime syksynä hopla välikausitakki 128 koossa ja uskoisin sen menevän meillä myös keväällä. Eevi sovitti liikkeessä tätä softshellia 128 koossa ja siinä oli hihat tosi lyhyet! Vertasimme sitä ja simpukkakuosista hopla takkia samassa koossa niin todellakin hihan pituudessa oli ainakin 5cm eroa . Molo kidsilla on hassusti niin, ettei takeista ole ollenkaan 132 kokoa vaan ne hyppäävät heti 140 kokoon. Lieko siellä ajatelleet, että 132 kokoisia lapsia ei ole olemassakaan 😀 No kuitenkin niin hullulta kuin se kuulostaakin niin Eevi kokeili sitten tätä 140 kokoista takkia ja se oli ihan ok pienoisella kasvunvaralla. Mallihan tässä takissa onkin tuollainen pidempi ja tämä meneekin Eevillä varmasti hyvin syksylläkin.

Nämä softshellit ovat myös veden-ja tuulenpitäviä ja etenkin keväällä käteviä kun monesti se välikausivaateaika jää melko lyhyeen. Syksyllä taas ainakin meillä käytetään enemmän välikausivaatteita kun alle puetaan vielä villakerros. Housut ovat viime vuotiset molon välikausihousut ja niistä Eevillä on kuvassa 132 koko. Vastaavia löytyy myynnistä tänäkin vuonna ja ainakin meillä nämä on todettu tosi hyviksi housuiksi.

Aatu yllättäenkin ihastui tähän motskarikuosiseen Cloudy softshell takkiin ja hänelle (115cm) sai tästä ottaa jo 122 koon samoin kuin Hopla takistakin. Aatu sovitti myös sitä 116 kokoista takkia, mutta siinä oli kanssa hihat liian lyhyet jo. Housut Aatulla on kuvissa Eevin vanhat ja ovat muistaakseni 116 kokoa ja jemmassa Eeviltä on kevääksi myös 122 koko näistä.

Tämä Hopla takki waterfall kuosissa oli oma lempparini. Tämä oli tosi paljon nätimpi kuin mitä olisin ajatellut. Tämän kanssa sopii hyvin myös vihreät housut, muistaakseni sellaisetkin on molo kidsin valikoimissa tänä vuonna. Marimuksussa lupasivat päivittää myös pikimmiten heidän yksiväriset välikausihaalarit (sininen ja pinkki) sekä hopla takit rainbow kuosissa.

Myös tuo simpukka kuosi oli tosi kaunis ja käytännöllinen, koska pohjaväri on siinä tumma eikä lika näy kovin herkästi. Muitakin kivoja printtejä oli tullut sisävaatepuolelle, käykäähän kurkkaamassa täältä. Marimuksussa starttaakin sitten maanantaina vaatepuolella ale, kannattaa käydä tsekkaamassa silloin mitä kivaa löytyy esim marimekon, mini rodinin tai molo kidsin valikoimista.

*blogiyhteistyö, takeista saatu alennusta.

 • Anonyymi
  19.1.2017 at 16:06

  Minkä pipo tytöllä on kuvassa? Sopii täydellisesti tuon takin kans 🙂

  • Sini
   19.1.2017 at 16:39

   Moi! Se on nopsupopsun ruusukepipo

Lue lisää