VIIKONLOPUN TUNNELMIA JA -50% ALEVINKKI SISUSTAJILLE

Heippa ja mukavaa lauantaita kaikille!

Meillä on puuhasteltu eilen jouluisissa tunnelmissa ja leivoimme lasten kanssa tämän joulun ensimmäiset piparit. Samalla piti paistaa tietysti myös joulutorttuja, mitkä ovat suurinta herkkuani! Kaupassa ollessani Pandan konvehtirasiat huutelivat minulle ja eilen illalla tuli niitäkin syötyä jo ähkyyn saakka. Minkä takia piti ostaa se 3 kappaleen iso paketti?!

Tänään illalla ajattelin, että voisimme korkata tuon tämän vuotisen Blossa glöginkin. Oletteko jo maistaneet, tykkäsittekö? Suosikki joulukynttiläni on tuo skandinaviskin Jul, mikä tuoksuu ihanalta glögiltä. En malta sitä polttaa kovin kauaa kerralla, että iloa riittäisi mahdollisimman pitkään.

Hei ja huippuhyvä alevinkki sisustajille!

Inessa kaupassa on avattu uusi outlet osio, missä on -50% alessa mm. iittalan, Fiskarsin ja Hackmannin tuotteita. Outlet osio löytyy täältä ja tuolla tulee ilmeisesti päivittäin lisää tuotteita aleen. Kurkatkaa siis sivussa olevat eri päiville luetellut tarjoukset myös. Meiltä löytyy itseltä mm tuo Fiskarsin veitsisetti vähän vanhemmassa versiossa ja ovat olleet tosi hyvät ja hintansa väärtit. Tuolta voi tehdä myös kivoja löytöjä pukinkonttiin! Toimitus on ilmainen yli 80e tilauksille ja itselle ainakin tuli 5 euron alekoodi käytettäväksi kun menin sivuille.

Lisäksi bongasin, että Design House Stockholmin valaisin on tuolla hyvässä alessa myös 125 eurolla kun normaalihinta on 209 euroa. Valaisin löytyy valkoisella johdolla täältä ja mustalla täältä. Alla muutamia poimintoja tuotteista, jotka löytyvät tuolta nyt puoleen hintaan.

*sis mainoslinkin

 • Anonyymi
  3.12.2016 at 16:23

  Kivalta kuulostaa! Onko tuo inessa ihan luotettava kauppa?

  • Sini
   3.12.2016 at 16:33

   Juu kyllä on. Olen itse tilannut sieltä aikaisemminkin ja ainakin silloin kaikki meni moitteettomasti. Tilasin nyt itsekin muutaman iitalan tuotteen mitä olen aikaisemmin jo miettinyt.

Lue lisää