WRAP IT UP

adf.track(546989, ’TESTI-POSTAUS1_Kaikkimitaolen’);

Täällä ollaan oltu muutamana iltana ahkerasti paketointipuuhissa ja ajattelin tässä samalla myös kertoa vähän muutamista joulun toivelahjoista, joita meidän 8-vuotias ja 5-vuotias ovat esittäneet.

Itsenäisyyspäivänä kävimme ostoksilla ideaparkissa ja Tigerista bongasin hurjan kivoja ja edullisia lahjapapereita. Nuo kuvan auto-, kuusi- ja yksivärinen ruskea paperi ovatkin Tigerista, samoin kuin nuo tähdet. Noita tähtiä myytiin myös tosi edullisesti ja niillä jo pelkästään saa kivan lisän yksinkertaiseenkin pakettiin.

Tässä muutamia paketteja jo paketoituna, Aatulla tuolla jo paketissa mm. ihana Heidi Valkolan autoleikkimatto, joita löytyy useammassa kuosissa. Kurkatkaapa täältä!

Eevi on eniten toivonut Project Mc2-sarjan leluja. Tuo kyseinen sarja näkyy Netflixista ja kertoo sellaisista tytöistä, jotka ovat vähän niin kuin agentteja ja jotain tiedenaisia. Me saimmekin Amo.fi lelujen maahantuojalta lähetyksen, missä oli näitä kyseisen sarjan leluja useampia ja jotain Aatunkin tovelistalta. Niinpä Eeviltä pukinkontista löytyykin nyt yksi nukke, valheenpaljastin ja alla olevassa kuvassa näkyvä laboratoriolaukku. Lisäksi Eevi oli toivonut tuota tämän joulun hittilelua eli Hatchimalsia. Saadaankin sitten aattona jännätä, että millainen elukka tuolta kuoriutuu.


Aatun toivelistalla oli FurReal kissa, kauko-ohjattava auto ja robotti. Tuo Nikko:n huippuhieno kauko-ohjattava oli myös Amon lähetyksessä samoin kuin muutama noita hauskoja tsum tsum hahmoja. Toys´r us kaupan alesta sitten löytyi vielä tuo toivottu Buzz Lightyear robotti.

Mitäs lahjoja teillä on toivottu pukilta?

    Lue lisää