BEIGEÄ JA HUIPPUHYVÄT FARKUT

Terkkuja sairastuvalta! Onnistuin nappaamaan loman päätteeksi heti jonkun pöpön ja nyt olen ollut flunssan kourissa pari päivää. Kuumetta ei ole, mutta muuten ihan kamala olo ja joka paikkaa kolottaa. Onneksi ei taida mitään influenssaa olla kuitenkaan!

Tässä pari asukuvaa joululomalta. Kirjoittelin täällä silloin ihanista nuden sävyisistä tennareista, joita löysin useammat kivat Zalandon sivuilta. Lopulta tilasin testiin ne Niken air max theat ja nämä adidakset. Niket olivat livenä kuitenkin tummemmat kuin tuotekuvassa ja ne lähtivät takaisin, koska etsin nimenomaan vaaleita. Nämä adidakset olivat kuitenkin ihan täydelliset, kannattaa ehdottomasti tsekata jos nuden sävyisistä tennareista haaveilet!

Kuvissa näkyy myös yhdet lempparifarkkuni, nämä Leviksen superjoustavat vaaleat farkut. Minulla on nämä myös tummansinisinä, mitkä näkyvät täällä asukuvissa vähän myöhemmin. Nämä vaaleat ovat vieläkin pehmeämmät ja joustavammat ja kannattaa ottaakin tarpeeksi napakka koko näistä, sillä käytössä vielä löystyvät!

Zalando on kyllä oikea aarreaita sporttivaatteiden ja tennareiden ystäville. Löysin nytkin sieltä vaikka mitä kivoja uutuuksia, kuinka ihanat ovat esim nuo karkkipinkit niket, mustakultaiset adidakset tai addun trikoomekko!

 takki: Liu-Jo // farkut: Levis // laukku: Celine // kengät: adidas // huivi: Marc O´Polo

Loppuun vielä muistutus tuosta Elloksen alekoodista, millä saa -20% alennuksen koko tilauksesta. Koskee merkkituotteitakin ja kaikkia normaalihintaisia tuotteita (myös huonekalut). Ei koske kuitenkaan elektroniikkaa eikä Odd Molly ja Vagabond merkkejä. Alen saa koodilla 355401 ja koodi on voimassa 8.1.2017 saakka. Alla muutamat suosikkini!

*sis mainoslinkin

    Lue lisää