KEVÄÄN SUOSITUIN COLLEGEMEKKO?

Liekö tämä Gantin collegemekko kevään hittimekko, sillä se on myyty loppuun lähes joka paikasta heti kun on ilmestynyt valikoimiin. Bongasin tätä kuitenkin vielä muutamasta nettikaupasta ja ajattelin vinkata teillekin josko tätä mekkoa olette mielineet.

Matsku tässä on kivan pehmeää collegekangasta ja värivaihtoehtoina on tummansininen ja vaaleanharmaa. Itselläni on koko S ja se on ihan sopiva. Koitan joku päivä saada vaikka asukuvan tuonne instan puolelle siitä!

Bongasin mekkoa täältä sinisenä ja harmaana ja sitten täältä löytyy vielä harmaana kahta kokoa. Jälkimmäisessä kaupassa saa muutes -10% alen normaalihintaisista tuotteista koodilla SPFI29H ja koodi toimi tähän mekkoonkin. Katsoin, että normaalihinta taitaa olla 159e, mutta noilta nettisivuilta tämä löyty vähän edullisemmin!

*sis mainoslinkin

    Lue lisää