MATTO YMPÄRI

Tämä Jalpaikka villamatto löytyy varmasti aika monen kodista ja olen itse ollut kyllä tosi tyytyväinen tään hankintaan. Harmi kun tätä ei enää mistään saa. Itse vähän ensin epäröin kuinka vaalea villamatto toimii lapsiperheessä, mutta matossa ei parin vuoden käytön jälkeen ole kyllä oikeastaan mitään käytönjälkiä eikä suurempia tahrojakaan!

Plussaa tässä matossa on kevyen painon lisäksi myös se, että se on tosi nätti toiseltakin puolelta! Päätinkin vaihtelun vuoksi kääntää tästä nyt tuon mustan puolen ylöspäin ja olkkari näyttääkin nyt aika erilaiselta noinkin pienellä muutoksella. Itse olen käyttänyt matossa enemmän tuota vaaleaa puolta, mutta nyt kun tätä luonnonvaloakin ollaan saatu jo vähän lisää, ajattelin kokeilla pitkästä aikaa vähän tummempaa lookkia olkkariin.

Matto näkyy vaaleana meidän olkkarissa ainakin tässä postauksessa. Kummasta puolesta tykkäätte enemmän?

Tässä muutama kuva meidän olkkarista nyt vähän joka suunnasta. Mukavaa viikkoa teille!

    Lue lisää