MISSÄ MENNÄÄN RAKSALLA? (+OIVA KESTIT VINKKI)

Vähän taas raksapäivitystä tähän väliin. Ai juu ja jos olet epätoivoisesti etsinyt marimekon oiva kestit keltaisia astioita niin kurkkaapa postauksen loppuun!

Nappasin tuossa yksi päivä muutamia kuvia raksalta ihan omaksi muistoksikin. Laatu ei tosin päätä huimaa, sillä nämä ovat kännykällä otettuja. Varmasti kiva sitten joskus palata kuvien muodossa tähän raksavaiheeseen jahka tämä talo on valmis ja aika on kullannut jo kaikki raksamuistot!

Missäs meillä mennään siis nyt? Saimme tuossa juuri tosi sitten kaikki
katotkin levytettyä ja aika ihanaa kun sitä kipsilevyn pölyä ei enää ole
jokapaikassa!  Seuraavana hommana olisi sitten seinien ja kattojen tasoitus, minkä meille tulee tekemään ulkopuolinen henkilö. Ruiskulla ne saa niin kätevästi vedettyä ja itse käsin kittaamalla kaikki menisi aikaa tosi paljon ja olisi siinä kyllä melkoinen urakka. Tasoituksien jälkeen päästäänkin sitten maalaamaan ja silloin varmasti muuttuu koko talon ilme kun saadaan seiniin pohjamaalit ja lisää valoa tänne!

Lastenhuoneen maalausideat ja maalisävyt on jo valittu ja ajatuksena oli, että meidän makkari tulisi aika tummalla maalilla. Muuten sitten mennään varmasti ihan valkoisella, ehkä harmaata voisi johonkin laittaa myös.

Parketti on tilattu, kiintokalusteet tilattu, laattoja mennään katsomaan tällä viikolla. Wc:n kalusteet on valittu, mutta ei vielä tilattu eli aika hyvin kaikki jutut on jo suunniteltu. Muutaman kivan sisustusjutun löysin secondhandina ja ne pitäisi ensi viikolla käydä noutamassa. Vähän piti meidän nykyisestä asunnosta jo viedä tavaraa pois, että saadaan nekin mahtumaan tänne.

Sänky käytiin ostamassa jo ja samalla tsekkailtiin vähän sohvia ja ruokapöytiäkin. Ah, niin monia ihania! Voipi olla, että ruokapäytä tehdään kuitenkin itse, koska kaikki pöydät mihin ihastuin maksoivatkin maltaita.

Tykkään kyllä kovasti tuosta olohuoneen ja keittiön avarasta tilasta. Lisäksi tämä käytävä mikä johtaa pesutiloihin on mielestäni tosi kiva, vielä kun saadaan tuohon väliin ne lasiovet! Väliovetkin saapuivat ja ne mattamustat ovat kyllä upeat. En malta odottaa, että pääsen näyttämään niitä teillekin jahka ovat paikoillaan!

Ja hei, katsokaa kuinka siistiä! Ei varmaan tällaista näkyä ole ollut koko raksan aikana. Nyt tosiaan kun saatiin kipsilevyt ja muut sälä pois, oli aika siivota enimmät roskat pois. Voi, tämähän näyttää paljon isommalta kun ei ole kaikkea rojua viemässä tilaa! Yllä oleva kuva on otettu ulko-ovelta ja alla oleva kuva on sitten toisesta suunnasta ovelle päin.

Tässä vielä yksi kuva minkä nappasin instaan jo jokin aika sitten, siinä näkyy nuo meidän ulkovalot. Tykkään noista kirkkaista led valoista kyllä tosi paljon ja ihanaa kun valo on sellaista kirkasta ja valkoista valoa.

Ai juu! Tosiaan monet teistä ovat kyselleet minulta aina tasaisin väliajoin mistä noita keltaisia marimekon astioita olen löytänyt ja harmi on ollut vastata, että ovat looppuunmyytyjä jo. Nyt niitä oli tullut lisää tänne ja toivottavasti tämä tavoittaa ne, jotka näistä kyselitte ja ennätätte tilata omanne. Nämä ovat yleensä rajoitettuja eriä ja myydään aina heti loppuun, joten pikapikaa tsekkaamaan jos näitä olet etsinyt!

Nyt tuolla oli lautasia ja pikkukulhoja, vinkatkaahan jos bongaatte myöhemmin mukeja ja suorakulmaisia lautasia!

*sis mainoslinkin

 • Anonyymi
  31.1.2017 at 20:00

  Hei, Kiitos vinkistä Kestit-lautasten suhteen. Omani ovat nyt tilattu!

  • Sini
   1.2.2017 at 06:43

   Kiva, että tästä oli hyötyä!

 • Sanna
  1.2.2017 at 11:25

  Mukeja ja suorakulmaisia lautasia myös saatavilla.

  • Sini
   5.2.2017 at 08:11

   Kiitos vinkistä!

 • Anonyymi
  2.2.2017 at 18:56

  Helsingissä Itiksen Stockmannilla ainakin on myynnissä.

  • Sini
   5.2.2017 at 08:12

   Kiitos vinkistä!

Lue lisää