SOMETHING GREEN

Kävin tuossa yksi päivä kukkakaupassa ja bongasin sieltä tämmöisiä kauniita ööö…oksia? Kukkia nämä eivät kai ole kun näissä ei mitään kukkaa ole ollenkaan, mutta siellä leikkokukkien seassa näitä oli myynnissä yksittäisinä oksina. Kuulemma sunset nimeltään (jos muistan oikein).

Viherkasvit näyttävät aina niin ihanilta toisten kodeissa. Luovat sitä kodikkuutta ja sellaista rentoa fiilistä. Itse onnistun aina pilaamaan kaikki kasvit, mutta josko sitä vielä vanhanakin oppisi uusia temppuja ja löytäisi sen sisäisen viherpeukalonsa.

Aloitetaan nyt näistä helpoimmista kuitenkin 🙂

 • Panda
  26.1.2017 at 19:49

  Näyttääpäs nuo kivalta! Jos tuntuu että viherkasvit ei pysy hanskassa niin miten olisi peikonlehti? Se on aika kiva kasvi sisustuselementtinä, kivan ilmava mutta silti sopivan runsas. On myös idioottivarma hoitaa – kunhan muistaa vaihtaa kunnon multaan eikä jätä siihen kauppojen omaan multaan ja liian pieneen ruukkuun 🙂

  • Sini
   5.2.2017 at 08:12

   No se voisi kyllä olla! Kiitos vinkistä!

 • Essi Raivio
  30.1.2017 at 18:49

  Onpas kivan näköinen oksa 🙂 mulla haasteena on rosmariinin hengissä pitäminen, ei pysy elossa millään!

  • Sini
   5.2.2017 at 08:13

   Mulla on haasteena kaikki kasvit 😀 😀

Lue lisää